Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina8

puchniecie brzucha ponizej pepka ?

Polecane posty

Gość nina8

hej mam problem no wlasnie i o co z tym chdozi czy to ciaza z korej nie czuje zadnych objawow? refluks ktory lecze od paru miesiecy? stres? problemy z jelitami? dni plodne ? martwie sie i juz mam fobie ogladania brzucha codziennie. rano jest dobrze plaski brzuch a pozniej dziwnie puchnie a pozniej znow jakby dobrze. POMOCY

Gość magda tobołek
może to po prostu wzdęcia? też tak mam - rano płaski brzuszek aż miło a zjem coś i czar pryska;)

Gość nina8
hmm mozliwe ale mam tak od dluzszego czasu ale moze byc to zwiazane ze stresem i tym refluksem tak?

Gość nina8
czy jest jakis sposob na pozbycie sie tego ?

Gość magda tobołek
ja bym obstawiała jednak wzdęcia. kiedyś brałam Espumisan ale za krótko, zeby widzieć różnicę, więc nie wiem czy działa. stres na pewno też ma na to wpływ

Gość nina8
aa no to sie troche uspokoilam :)

Gość magda tobołek
fajnie, ze założyłaś taki topik bo przynajmniej sobie przypomniałam, że musze znowu zacząć brać ten Espumisan:D:P

Gość annnnnnnn
Dziewczyny ja tez tak mam od dłuzszego czasu. Jestem raczej osoba szczupłą. Jak wstaje rano brzuch jest płaściutki ale jak zjem cokolwiek to mi go wywala, jest napeczniały, nie lubie tego bardzo. Ostatnio jak byłam na weselu i duzo sie najadłam to znajoma mnie spytała czy jestem w ciązy, normalnie porazka:( Czasem mam tez duze wzdecia połączone z efektami specjalnymi czyli z gazmi i musze co chwile chodzic do łazienki zeby sie odgazowac bo jesli tego nie zrbie to mi brzuch puchnie jak balon i zaczyna bolec. Jest to strasznie kłopotliwe

Gość magda tobołek
a istnieje jakiś sposób aby się czegoś takiego pozbyć?