Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoccccc

Potrzebuje odpowiedzi SZYBKO

Polecane posty

Gość prosze o pomoccccc

Dziewczyny wiemz e marudze ale mam pytanie jesli biore tabletki zawsze o 21 to dzis mam wziasc o 21 czy o 20? Prosze o szybką odpowiedź z gory dziekuje

Gość gffhyhythtfg
obojętnie, bo godziną w tą czy w tą nic i tak nie zmieni ;) przeciez nie musisz brac koniecznie każdej tabletki, co do sekundy :]

Gość pyrusia
ja biorę normalnie o 19 i dziś też wzięłam o 19. Nawet jeśli, to tylko godzina różnicy, a od jutra i tak będziesz brała o stałej porze. Nie panikuj:)

Gość prosze o pomoccccc
eee ginekolog powiedzial ze trzeba co do 15 minut brac i mam sobie ustawiac przypominacz w komórce. Czyli co? kłamał? specjalnie pytalam ostatnio jak to ma byc czy musze brac doklądnie co do minut powiedział ze tak wrrrr

Gość gffhyhythtfg
co do 15min? no ja nie słyszałam o takim rygorze :) mój tylko poleciał (co zresztą było napisane też w ulotce), żeby przyjmowac tabsy zawsze codziennie w tej samej granicy czasowej. biorę tabsy od 2 lat, i zawsze godzina brania waha mi się od 21 do nawet 24 a w ciąży nie byłam nigdy ;)

Gość karolkaaaa
jesli bierzesz tabletk ijednoskładnikowe to koniecznie tej godziny musisz przestrzegać!!

Gość gffhyhythtfg
teraz przeważnie większosc kobiet bierze jednak dwuskładnikowe :)

Gość prosze o pomoccccc
biore yasminelle czy jakosik tak się nazywają. to moje pierwsze opakowanie i kurde sie stresuje tym.

Gość gffhyhythtfg
no to masz dwuskładnikową tabletkę i zapewne instrukcje w pudełku ;)

Gość prosze o pomoccccc
no tak przeczytalam ją :D no to nic wezme dzis normlanie o 21 i tak bede brala :) a do gina i tak ide za tydzień to go zpaytam a dziewczyny ja mam jeszcze trakie pytanie bo w ulotce napisali ze moga byc plamienia... tyle ze u mnie to dosyc spotre te plamienia- tak jakbymi sie okres nie skonczyl a już 9 dzień biore. zazwyczaj okres 4 dni trwał... to normlane jest? bez sensu po cholere antykoncepcja jak nawet nie ma jak isc do lozka bo ze mnie caly czas leci krew buuu :(

Gość errte
zupełnie normalne możesz plamić przez cały miesiąc

Gość gffhyhythtfg
dokładnie jest tak, jak napisała koleżanka powyżej. ja na szczęście nie miałam plamień, więc trochę współczuję, bo rozumiem, że wtedy seks jest dyskomfortem