Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hibernacja

co będziesz myśleć o sobie za rok?

Polecane posty

Gość hibernacja

witam, prosze tylko o anonimowe wypowiedzi - bez zadnych zarejesrowanych nickow. Chodi o to zeby nie walic sciem tylko powiedziec wprost, jak przebywanie na tym forum czyni Cie tym kim chcesz zostac? Jak będziesz myśleć o sobie za rok ze zamiast robic cos dobrego dla siebie siedzisz tutaj na forum? czy bedziesz za rok uwazac ze robiłać/robiłeś tutaj cos dobrego?

forum to nie zycie. trzeba mieć do niego dystans. za rok? w zeszły roku też byłam tutaj.

Zycie sie zmienia, ludzie dojrzewają , do takiego momentu ,gdzie nie muszą sie zastanawiac czy jak wejda na forum erotyczne to im szajba nie odbije. Tutaj anonimowo jes tszansa wypowiedziec sie na kazdy temat, czasami tak trudny do poruszenia w dlugoletnim zwiazku ,czy w swojej rodzinie,miejscowosci, za granica . ZYcie erotyczne ejst tak samo wazne jak praca, rodzina, wypoczynek.Srednia wieku gdyby sprawdzic okazalo by sie ze wcale nie wynosi 20lat a wiecej. Nie rozumiem w czym problem.

Gość taki jeden jeden
A mi się już znudziła kafeteria. Nie mam ochoty się logować. Byłem, poszalałem, bardzo fajnie, miło i symatycznie, nie licząc durnej Purpurowej, ale już mi się nie chce. Real ciekawszy.

Gość gość
A dlaczego bez zarejestrowanych nicków?Myślisz, że na czarno walne Ci ścieme?:D No przestan, to tylko forum...\'jak przebywanie na tym forum czyni Cie tym kim chcesz zostac?\'Niestety nie czyni mnie nikim takim. Nie mam tu innej osobowości na potrzeby kafeterii i realizacji siebie w wirtualnym świecie. W realu jestem może mniej cyniczna, a za to bardziej gburowata;)\'Jak będziesz myśleć o sobie za rok ze zamiast robic cos dobrego dla siebie siedzisz tutaj na forum?\'Siedze tu już wystarczająco długo, żeby nie miec takich dylematów.\'Czy bedziesz za rok uwazac ze robiłać/robiłeś tutaj cos dobrego?\'Ależ to nic dobrego. To przegrywanie życia w czystej formie. Jak znajde se ciekawsze zajecie i zacznę w koncu wygrywac ręczę że rzucę kafeterię w pissdu.;)

Gość gość
Giętki, w rewanżu doniosłam na Ciebie do Ojca Rydzyka :classic_cool: