Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i kurwa co

No i co mam sobie o tym mysleć?bo na razie to sie wkurzyłem

Polecane posty

Gość no i kurwa co

Najpierw pyta kiedy mam zajecia, czy nie musze rano wstawac, potem proponuje zebym został u niej na noc jeśli ocywiscie zechce, a potem kłądzie sie spać, stuknie buziaka w policzek i lezy obok nawet przytulic sie nie chce. Wyszedłem. Po porostu-moge próbowac ja całować-przerwie i powie ze musi isc spac. W dupie to mam. To po jaka cholere chciała zebym u niej spał? psychicznie sie lepiej czuje jak leże obok? niech sobie przytulanke kupi albo trupa na którym bedzie mogła sie uwiesic kiedy jej pasuje a kiedy nie to zostawic z boku. Wczoraj było to samo. Pocałunek na dobranoc o czym odsuwa sie w najdalszy kont łóżka i nie dotykaj, nawet pocałowac na dobranoc nie próbuj. No o co do cholery jej chodzi? Dobra-nie mam o niczym pojecia-pierwsza dziewczyna. I totalnie nie rozumiem.

Gość flirty thirty
Ja mysle, ze to sa mimo wszystko pozytywne sygnaly. :) Zapytaj sie jej delikatnie czy ona chce zebys zostawal bo sie boi sama spac czy dlatego, ze jednak ciebie troszeczke lubi ? ;) Jak bedzie zdziwiona i bedzie udawala ze nie wie o co chodzi to moze nastepnym razem zacznij szykowac do odejscia na noc. Moze wtedy cie poprosi zebys zostal zamiast robic tak, ze to ty niby chcesz zostac. Albo zapytaj sie czy ona chce zebys ty zostal.

Gość fghjkl
A może chciała sprawdzić, czy tylko o seks ci chodzi? Mojemu byłemu szkoda było przytulić się do mnie, jeśli nie było potem seksu. No jak to? Po co się przytulać do kobiety? Toż to strata czasu....:( Już jest eksem, obecny jest przytulaśny i nie musi być potem "akcji".

Gość fghjkl
Przemoc w tej sytuacji będzie oznaczała początek końca. Wg mnie to forma testu, która jak na razie autor oblewa z kretesem.

Gość lala1986
a może ma jakieś kompleksy??? ja też jak poznałam mojego niunia miałam straszny kompleks małego biustu i wydawało mi sie że celulit na moim tyłku wszystko przekreśli i wtedy miałam podobne akcje a teraz po 5 latach razem się ztego śmiejemy.Pogadaj z nią...:)

Gość lala1986
a ile ta twoje maleństwo ma latek??

Gość lala1986
myślałam że 16......jak ma 21 to już powinna umieć powiedzieć o co jej chodzi:(

Gość lala1986
może pogadaj znią i powiedz wprost że nie zależy ci tylko na sexie, ale chciałbyś dostać troche uczucia bo zle się czujesz jak ona cię zlewa

Gość lala1986
jak czujesz że jesteś tylko sposobem na nude to chyba naprawde nie ma sensu no chyba że ją kochasz........;)

Gość lala1986
to wiesz co zrób jej to samo KUBEŁ ZIMNEJ WODY ale na jej głowe.Traktuj ją tak samo raz bądz czuły a za chwilę olej sprawę powiedz dobranoc i odsuń się na drugi koniec łóżka...móże zrozumie aluzje

Gość lala1986
no i tak trzymaj przynajmniej przez jakiś czas, tylko tym razem ty nie przesadz z tą obojętnością i oczywiście napisz jak wam się poukładało:):):)

Gość olej ją i znajdź sobie normaln
ą

Gość niebieska brzoskwinka
A rozmawiales z nia o seksie?

moze sie myle, ale chyba jej chodzi o to ze czyms ja uraziles i dlatego jest taka obojetna, chce Ci pewnei cos przez to powiedziec. Na twoim miejscu jesli Ci na niej zalezy idz do niej jutro, kup 1 rozyczke i powiec ze zalezy Ci na nioej ale ze chcesz pogadac, wyjasnijcie sobie co i jak, spytaj jej czemu tak sie zachowuje, jakie sa tego powody, szczerosc w zwiazku to podstawa.

jak kwiatek kupisz i pogadacie sobie to tylko wam to na dobre wyjdzie-naprawde. Skoro tak jej chyba na czystosci zalezy przedmalzenskiej i boi sie o siebie i Ciebie zeby nie poszlo za daleko. Jesli ja kochasz bedzie ciezko, ale to uszanujesz, naprawde kup rozyczkei powiec ze chcesz szczerze pogadac. Bedzie dobrze :) ja np kiedys nie chcialam juz pieszczot bo pokochalam swoejgo obecnego narzeczonego, starsznie sie z tym czulam, bo wtedy bylam jescze z nim, ale pogadalismy szczerze i dzis jestesmy dobrymi przyjaciolmi, bo to nie byla jednak milosc ta prawdziwa. Powodow moze byc tysiac, nie zwlekaj, bo to nic nie pomoze.

Gość a może ona czeka
żebyś to Ty się do niej przytulił w tym łóżku?

Gość a może ona czeka
wiesz, na moje oko, gdyby nie chciała, żebyś zostawał, to by Ci nie proponowała. A tak to może uważa, że to z jej strony był pierwszy krok i kolejny - przytulenie - należy do Ciebie?

Gość ale jaja..................
Nic chłopie nie wymyślisz ! Musisz o tym rozmawiać z nią a nie z nami.Ona wie dlaczego zachowuje się tak a nie inaczej.Tobie to się nie podoba to jej powiedz.Nie chodzi o to żebyś robił jej wyrzuty ale zrozumiał powód jej postępowania. Jeśli Ci na niej zależy napewno się dogadacie. Powodzenia !

moze ona nie jest jeszcze gotowa na seks a mysli sobie, ze jak zacznie sie calowanie i przytulanie w lozu to trudno bedzie sie w pewnym momencie opanowac. ona moze nie wierzy sama sobie, ze bedzie miala tyle sily aby sie oprzec. zapytaj ja, czy dobrze interpretujesz jej zachowania. jesli nie, to chcesz aby ci to wytlumaczyla bo nie rozumiesz jej zachowania. te twoje inne przyklady jej zachowania pachna mi \"psem ogrodnika\". sama jakos do konca nie chce ale zadna inna nie ma prawa sie toba zainteresowac. to nie wrozy nic dobrego dla mnie. a te przytulania jej jak jestes przy komputerze to dla mnie taki kaprys dziewczyny ktora potrzebuje bliskosci ale tak nie do konca, albo nie z toba.

Gość wysmiewczyni
ja pierdziele co za koles, wcale si enidziwie ze ona niechce sie bzykac z takim popaprancem. Co jak sie pobzykacie to zostaniesz na noc ale zeby zostac ot. tak bo sie np. sama boi to juz nie bo niech sobie misia kupi albo inne cos. Ty dretwy egoisto gdybys mial inne podejscie to napewno dawno byscie sie ciupciali a tak nie zaslugujesz na to. Zrywaj sie koles. Jak chcesz zostawac na noc tylko na ciupcianie to do agentury lec tam sie tylko po to jezdzi. No i jakie gwiazdy tam sa, ho ho meskimi genitaliami wala na kilometr. Ale co tam, zatkasz nos i jedziesz....

hej, ty wyzej...nie obrazaj chlopaka bo albo nie potrafisz czytac albo nie chcialo ci sie przeczytac co on napisal...moze ty lepiej spadaj

Gość wysmiewczyni
To po jaka cholere chciała zebym u niej spał? psychicznie sie lepiej czuje jak leże obok? niech sobie przytulanke kupi albo trupa na którym bedzie mogła sie uwiesic kiedy jej pasuje a kiedy nie to zostawic z boku. kochany chlopak nie ma co. Jak nie ma ciupciania to niech przytulanke sobie kupi bo on nie jest od tego.

zyje juz dlugo na tym swiecie i powiem ci jedno, wszelkie zmiany w zachowaniu, maja jakas przyczyne, czy chcemy w to wierzyc, czy nie. jesli ona sama ci nie powie dlaczego, to wszelkie twoje dywagacje moga, ale nie musza byc prawdziwe. trudno cos radzic, poza szczera rozmowa...albo przeczekaniem z nadzieja, ze juz niedlugo wroci to co bylo...ale tez moze sie to rozwijac ku koncowi. nie da sie nic jednoznacznego w tej sytuacji powiedziec. wykaz troche cierpliwosci i sam zobaczysz co z tego bedzie. co nagle to po diable, moze bedziesz potem zalowal.

no wiec jeszcze jedno ci powiem...bo jestem kobieta. trudno pewnie w to uwierzyc, ale kobiety tak czesto maja, ze mowia jedno...a mysla badz czuja cos innego. moze u twojej dziewczyny chwilowo tak wlasnie jest i nawet jak staniesz na glowie, to nic nie zmienisz. mozesz jedynie ciaglym nagabywaniem jej przyspieszyc tok wydarzen...ale w ktora strone po pojdzie, to nie wiem. jesli ci na niej zalezy to nie pozostaje ci nic innego jak poczekac...albo powiedziec jej, ze ty tak dalej nie chcesz, albo sie cos zmieni albo sobie pojdziesz.

PROSZE CIE, jeszcze tu siedzisz i gadasz a nic nie robisz, idz w koncu do niej!!!!i pogadaj z nia bardzo szczerze, badz mily a dowiesz sie duzo, takie nasze gdybanie nic nie da. No kurde jak ja kochasz TO LEC DO NIEJ SZYBKO!!!!.

masz racje, odczekaj troche. w kazdym razie na pewno nie prosi ciebie zebys zostal na noc bo sie boi sama spac. mysle, ze lubi twoja bliskosc...a reszta sie niedlugo ustali, zobaczysz. trzymam kciuki!