Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicollee20

czyżby piasek na nerkach??

Polecane posty

Gość nicollee20

hej mam pytanie. W wekend zauważyłam u siebie taka dolegliowość otóz podczxas oddawania moczu pod koniec mam taki dziwny ból takie pieczenie i nie mogę oddać moczu do końca. Cały czas czuje ze mnie ciśnie ale nie umie do końca tego zrobić. zastanawiam sie co to jest. Myslalam ze zapalenie pecherza moczowego ale to by byly inne objawy tzn. chyba podczas oddawania moczu nic by mnie nie piękło. Mysłałam też o pisaku na nerkach. Co wy na to. Dzis ide do lekarza ale chcialabym sie zorientowac czy ktos tak mial

Gość no to ja wiem
no ja miałam często takie same objawy. to jest okropne uczucie.:o prawdopodobnie masz zapalenie cewki moczowej stąd to pieczenie. idź do lekarza zrobi ci taki szybki test z moczu przepisze furagin i wit c. po 10 dniach od odstawienia furaginy musisz zrobic badanie ogólne moczu:)

Gość nicollee20
ja jednak wole isc do lekarza:) a juz sie balalm ze to jakis piasek na nerkach. A uczucie okropne bo w nocy nie daje spokoju chce ci sie sikac a nie mozesz a jak juz mozesz to odbrobine i znowu okropne pieczenie

Gość no to ja wiem
idź idź. te leki bez recepty tez są dobre, ale mi nie pomagały na długo. jestem już po długiej terapii antybiotykowej i mam nadzieje zę wreszcie pozbyłam sie tego dziadostwa:o miałam je kilka razy w roku.