Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juhuuuu

Jak go rozszyfrowac...?

Polecane posty

Gość juhuuuu

nie znamy sie dlugo.... wiem, ze jest jeszcze za wczesnie na jakiekolwiek deklaracje itp. ale nie wiem jak on sie na mnie zapatruje, bo nie bylo takich rozmow. a spytac nie spytam:o i tak, szuka kontaktu, zaczepia, dzwoni, codziennie prawie sie widzimy, przychodzi do mnie, lezymy na lozku, ogladamy film i tyle. jedyne co to zdarza mu sie dosc czesto i dlugo we mnie wpatrywac nie mowiac przy tym nic.... chyba trzeba czekac na potoczenie sie wszystkiego swoim torem ale ja kurde zaczynam swirowac....:(

Gość juhuuuu
nie ma problemow z wymowa :D no jest mi dobrze, lubie z nim spedzac czas.... ale on nawet nie stara sie w jakikolwiek sposob zblizyc do mnie.... jedyny dotyk to ocieranie swoja noga o moja :D luuuuuuuuudzie

Gość juhuuuu
ehhh no myslalam o tym ;) ale boje sie ze moze zareagowac w 'niewlasciwy' sposob.....:o

Gość juhuuuu
moze sie zniechecic albo cuuuus ;) no nie wiem..... a nie chce tracic kolegi :P

Gość ---/---
Mnie sie wydaje, ze jest napalony na Ciebie ale raczej wielkiej milosci z tego nie bedzie :P Przerabialam to - wpatrywanie z jego strony, glaskanie po raczkach, wlosach, ogladanie filmow i... nic. Gdy w koncu chcialam zeby sie zadeklarowal, odparl ze mnie lubi, ale nie jest gotowy by teraz sie z kimkolwiek wiazac (dla mnie to jasne, pociagam go ale nic wiecej ;) ). Jak juz zaczal sie bardziej przystawiac (obmacywanki, calowanie) ukrocilam te znajomosc, trzeba sie szanowac. Jesli facetowi zalezy na kobiecie, bedzie ja gdzies zabieral. Czy to kino, kawiarnia, spacer, spotkania ze znajomymi. Czy Twoj wychodzi z taka inicjatywa?

Gość juhuuuu
napalony ?? jakby byl napalony to wlasnie chyba by mnie wlasnie dotykal, czy "glaskal po raczce" a ten nic takiego nie robi... chodzimy do pubu, gdzies sie przejsc, nie znamy sie dlugo ale paru kolegom mnie przedstawil, wczoraj zabral mnie na wycieczke "krajoznawcza" :D sama nie wiem....