Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługomamazosi

CZY DO ŁÓŻECZKA TURYSTYCZNEGO TRZEBA DOKUPOWAĆ MATERACYK??

Polecane posty

Gość niedługomamazosi

poradzcie mamy bo jestem zielona , za miesiac rodze , kupujemy łóżeczko turystyczne , czy tam trzeba oddzielnie dokupić materacyk , czy wystarczy ten , który jest w wyposażeniu ,?

Gość sylwiaaaa
w wyposazeniu to raczej nie jest materacyk tylko taka mata,do zabawy ok,ale na pewno nie do spania,kopniecznie dokup materacyk

nie wiem jakie łóżeczko kupujesz, ja mam teraz BabyDesign a u rodziców Coneco i do obu dokupiłam normalne gryczano-piankowo-kokosowe materacyki bo te z kompletu z łóżeczka wg mnie nawet nie można nazwać materacykiem

potrzeba koniecznie dokupic.Ja mam turystyczne i dokupiłam,najlepsze to takie kokos-pianka-gryka jest najzdrowsze dla malucha a koszt. to ok50-max70zł ja zamówiłam na allegro.

Gość niedługomamazosi
dziekuję wam bardzo , na pewno dokupie , mialam tylko watpliwosci bo Pani w sklepie powiedziala ze ten w zupełnosci wystarczy , i że z dodatkowym dziecko bedzie mialo za wysoko ...

nieprawda absolutnie musowo dokupic a za wysoko nie ma jest tak jak powinno a potem i tak obnizasz materac na sam dół jesli dzidzia zaczyna byc wieksza i fika koziołki.