Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soczystamuszelka

smak soczków kobiety

Polecane posty

Gość soczystamuszelka

jak to jest ? facet jak sie zle odzywia to jego sperma ma niefajny smak czy tak samo dzieje sie z naszymi soczkami ? panowie jak wy to odczuwacie smacznie nie smaczne slodkie jakie ??????? i czy są jakies uwarunkowania zeby poprawic smak

Gość soczystamuszelka
no z tym akurat nie mam problemu :P

Gość najlepszy jest
malinowy!

Gość soczystamuszelka
kurniaaaaaaaa!!!!!!!!! liczylam na jakies powazne odpowiedzi a nie glupie teksty jak zwykle nie ma co liczyc na facetów :(

Gość najlepszy jest
Jak to nie ? przecież Ci piszę - ja lubię malinowy soczek.Ewentualnie sok z żuka ,ale żeby z kobiety ??????????????????????????????????????????????????????

Gość sceptyczna do kwadratu
Mój mąż mówi, że jestem słodziutka ;-) Odżywiam się normalnie, jedynie nie jadam słodyczy (bo za nimi nie przepadam). Preferuję jedzenie słone, pikantne, także kwaśne. Piję sporo alkoholu... :-) Kiedy mój mąż palił papierosy, jego sperma miała gorzki posmak - bardzo tego nie lubiłam. Na szczęście już od dawna nie pali, a sperma smakuje słodkawo ;-) Nie wiem, czy podobny wpływ mają papierosy na smak kobiety. Mąż nigdy niczego takiego nie zauważył, choć do niedawna paliłam.

Gość soczystamuszelka
tak a jak to sie dzieje ze Twoja kobieta smakuje malinowo?????

bo to zalezy przede wszytskim w jakiej fazie jestes cyklu miesiaczkowego. raz kwasny az morde wykręca, raz nawet OK. przyjemny (chyba to tez wynika z faktu jak bardzo jest facet podniecony- im bardziej tym cipka smeczniejsza :)) czasmi nawet lekko slodki. i chyba ten jest najgorszy bo kojarzy sie z krwia

Gość najlepszy jest
Bierzemy do zabawy z sobą malinkę!!! :P

Gość soczystamuszelka
moj Gufi jak sie przyssie do mojej muszelki to jak pijawka wiec mu chyba smakuje ale pomyslalam ze moze są jakies rzeczy ktore zmieniają smak wlasnie tak jak u facetow /palisz pijesz ble smakujesz/

Gość Jeżeli nie jesteś jakimś
zbokiem szukającym podniecenia i zwalenia konia, tylko zainteresowaną kobietką, to jaki problem sprawdzić swój własny... smak Ci odebrało?

Gość najlepszy jest
Mówiłem - SOK Z ŻUKA !!!!!!

Gość soczystamuszelka
"Jeżeli nie jesteś jakimś zbokiem szukającym podniecenia i zwalenia konia, tylko zainteresowaną kobietką, to jaki problem sprawdzić swój własny... smak Ci odebrało? " zaraz zboczkiem ludzie !!!!!!!!! jestem 100% kobietą i owszem sprobowalam swoich soczkow ale pytam bo moze jest ktos bardziej doswiadczony obyty itp itd kto zna jakies sposoby, sztuczki zmiany smaku chocby tak dla zabawy urozmaicenia

Gość najlepszy jest
SOK Z ŻUKA !!!!!!

Gość gbsdfg
a wiecie z czego te "soczki" się składają ? poczytajcie se na googlach, aż żygać się chce jak pomyśle że można takie coś brać do gęby.

Gość soczystamuszelka
do gbsdfg - a wiesz z czego robią soki KU**Ś aż sie żygac chce ! a dzieciom dają do picia

Gość soczystamuszelka
ta wypowiedz nie jest moją wypowiedzią !!!! jak nie masz odwagi pisac nawet pod swoim nickiem to nie podszywaj sie pod innych i nie pisz wogole

Gość soczystamuszelka
CO TO WOGOLE ZA GLUPIE METODY PISAC POD CZYIMS NICKIEM!

Gość mała_maggie
A co to są "mokre bąki"? Czy tak jak w opisie? Kogoś to podnieca?

Gość soczystamuszelka
Mała.. łapiesz "mokre bąki" do słoika i juz masz gotowy żurek na obiad dla swojego chłopaka.

Gość pigot
ja pierd** jak chorym trzeba byc zeby pisac takie rzeczy o jakichs bąkach i ila trzeba miec lat 10-12 ???????? no i ten skradziony nick porazka

Gość soczystamuszelka
dzieki pigot nie wiem jak to sie dzieje ze mimo podania do usuniecia nie znikaja te wpisy "podszywanej " muszelki:(

Gość mała_maggie
Ila lat? Tyla, ila trzeba... Wystarczająco dużo, aby dyskutować na tym forum.

Gość defender_
Higiena i dieta dotyczy to soczków jak i spermy jesz ciezkie potrawy smazone bedziesz smakowac ostro mdlo papierosy nie maja wiekszego wplywu moja rada chcesz byc slodka zjedz ananasy lub inne owoce cytrusowe nie pij mocnego alkoholu wino wystarczy

Gość soczystamuszelka
Jeść owoce cytrusowe? Czy wówczas "mokre bąki" też badą miały smak i zapach cytrusów?

Gość ADA_DO_POZNANIA
NO MA SMAK MOCZU ALE CZY TO SIE LICZY ;MA BYC WKONCU MOKRO I PRZYJEMNIE ;CO MNIE INTERESUJE JAK MNIE CHOP LIZE MOGE NAWET NA KUTER RYBACKI PACHNIEC,;-))))

Gość o _zesz _ty_bleeeeeee
kuter rybacki ??????????? fujjjjjjjjj kobieto wiesz co to mydlo??? a Ty bys wziela do ust cos co wali zdechłą rybą ??????? ochydaaaaaaaaaaa czysta cipeczka i smak jak ta lala

Gość zosienka z okienka
Jak mnie k...wk...jak ktos pisze, ze smak stechlej ryby z cipy to brak higieny, normalnie poczytajcie wpierw na google i zaglebcie sie w chorobach, bo taki zapach rybi smak to jakies zakazenie w pochwie i tyle! Dzieci idzcie spac a nie o seksie myslicie k...j...mac