Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamamikolajka

MIESIACZKA PO ODSTAWIENIU TABLETEK

Polecane posty

mam obsowe prawie 2 tygodnie i popadam w paranoje...bralam tabletki i je odstawilam ok.miesiaca temu od tamtej pory okresu brak...mam nadzieje ze to nie jest ciaża...mam synka 10 miesiecy i narazie wystarczy,zalamie sie ...tabletki odstawilam bo maly dostał przez nie tradzik (bralam Cerazette)karmie jeszcze czasami piersia jednak wiem ze to nie chroni przed ciąza..tez nie mam zadnych objawow ze to ciąża ale wiadomo kazda ciaza inna.Jutro zrobie test.Juz mialam zakladac wkladke,ale bysmy mieli niefart...kocham malenstwo i nastene tez pokocham jednak moj organizm jeszcze nie doszedl do siebie...

Gość martamaja
Też tak miałam - nawet 2 razy... Po odstawieniu tabletek (potwornie się po nich czułam) na okres czekałam 1,5 mies. Nie martw się, wszystko będzie ok. :)

wiem ze mam teraz wszystko rozregulowane...ale nie moge wykluczyc ze nie jestem w ciazy gdyz 2 razy kochalismy sie bez zabezpieczenia...tyle ze bardzo uwazalismy...ale sama juz nie wiem...jak pierwszy raz bylam w ciazy to po tygodniu obsowy juz czulam ze jestem,mialam mdlosci itp.teraz tylko mnie brzuch pobolewa...

Gość martamaja
Zrób test jutro raniutko i wszystko się wyjaśni. Trzymam kciuki, aby wszystko poszło po Twojej myśli :) Pozdrawiam gorąco!