Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babki

ile kosztuje u was prywatna wizyta u stomatologa?

Polecane posty

Gość babki

chodzi mi o plombowanie i zatrucie. i po jakim czasie od zatrucia idziecia nastempnymn razem do dentysty?

Gość warmińsko mazurskie
80 zł , po zatruciu następna wizyta za 3-7 dni, to zależy od stanu zęba i stopnia zakażenia, potem kolejne 120zł za plombowanie

Gość implantacyjne
chodzi ci o leczenie kanałowe? Przy takim leczeniu chodzisz conajmniej trzy razy. U mnie zatruwanie zęba kosztuje ok.30 zł. a plomba ok.100 czyli razem ok. 160 zł.

Gość u mnie plomba kosztuje
ok. 50 zl ) mam ja juz 3 lata i nic sie nie dzieje :)

Gość no se
U jednego placilam 100zl za plombe, teraz chodze gdzie indziej i place 50 zl.Roznicy pomiedzy plombami nie widze, a nawet ta tansza dentystka bardziej sie przyklada w wykonczenie plamby.Teraz lecze kanalowo zabek, bylam dwa razy zmieniac lekarstwo i jeszcze nie zapacilam za niego nic.Dowiem sie w srode ile bedzie kosztowal, bo juz mi go zaplombuje.

Gość babki
chodzi mi o zwylke leczenie. umowilam sie z dentystka na wizyte ide jutro bylam u mniej kiedys wczesniej i załozylam i plombe< bo wszczesniejsza wypadla> zaplacilam 100zl i zastanawiam sie ile tym razem zaplace . bo ide z zebem z ktorego mi tez wypadla plomba< ale to juz jakis czas temu> no i drugi zab to poprostu mi sie psuje pewno bedzie musiala zatruc , za jakis czas plombe zalozyc i zastanawiam sie ile zaplac e za 2 zęby czy zmieszcze sie w cenie 200zl? zrobilam błąd bo sie nie wypytalam ile dokladnie kosztuje wszystko.

Gość lkkjhjjjk
ja płacę 40 - 50 zł za pląbę ze znieczuleniem

Gość gość
witam za leczenie kanałowe zapłaciłem czyli wypełnienie kanałów 450zł po 2-3 tyg. znów przyszedłem i zapłaciłem 200zł za plombowanie cena za zrobienie zęba ósemki kosztuje 650-750zł zależy też od plomby zwykła czy też z włóknem .