Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poziomeczkka

Mój chłopak koniecznie chce mnie lizać

Polecane posty

Gość malenka2906
i czy miał wczesniej dziewczyne?

Gość ali22
ja na początku też sie opierałam, ale nie dla tego ,że się bałam, tylko tak o, żeby nie było za łatwo;) to bardzo miłe uczucie i oczywiście nie boli, bo cieżko zrobić komuś krzywdę językiem. ale nie mam wtedy oragazmu, ani nie krzyczę:) trochę mi się kręci w głowie i czuje sie fantastycznie. ale mimo że robi to długo, nie w 2 min to nie czuje jakiejś mega rozkoszy. od czego to zależy tak btw?

Gość Akyszka_
pozwól mu...to cos boskiego!!:)

Gość poziomeczkka
No i mu pozwoliłam :) Teraz zostanie ze maną na zawsze. I pomyśleć, ze chciałam oddać biednego Azora do schroniska. Jeszcze by go uśpili :(

Gość poziomeczkka
Ktoś pytał ile lat ma mój facet , on ma 23 lata no i miał już 3 dziewczyny .Ja też miałam chłopaka ale to był taki bardziej kolega . To o azorku było bez sensu !

Gość Gośka xxxx
Twój chłopak ma 23 lata i na pewno na temat sexu wie więcej niż ty . Powinnaś mu zaufać i zgodzić się bo on chce tylko żebyś miała cudowny orgazm . A nie sądzę żebyś mogła mieć dużą rozkosz z pierwszego sekxu w inny sposób . Minetka to pewniak !

Gość my sami..
16 -23 ladna para:D

Gość Elizaaa
Czy to nie za duża różnica wieku ?

Gość Goprers
Dorosły facet zrobi ci taką minetkę , że UUUUAAACHHH !!!

Gość Rodan
Dziewczyno ! Nad czym ty się w ogóle zastanawiasz ? Jak chce cię lizać to oczywiście , że pozwolić ! To nic złego . Sama rozkosz dla was obojga .

Gość Fellicita
Ale jazda , mówię ci ! Zgódź się a nie zapomnisz nigdy swojego pierwszego orgazmu .

Gość viqits5tlen
W sexie podstawowa rzecza jest lizanie, niech lize ile tylko bedzie chcial a pozniej Ty tez bedziesz tylko tego chciala:) przyjade i wylize zach-pom.

Gość gość
Do wszystkich kobiet jak wam wasze lamusy to proponują najlepiej im powiedzieć żeby sobie te ptasie mózgi wylizali z tego kurzu co tam się zbiera wiem temat stary jest ale wczoraj mojej koleżance zaproponował takie coś dlatego postanowiłam napisać szkoda mi jej ze takiego zboczeńca poznała jak każdy facet zresztą zrobię wszystko żeby zerwała z tym chujem j*****m pozdr annles

Gość gość
Idiotka

Gość viqits
Jezeli jestes less to nie dziewie sie,ze tak jedziesz facetom,po prostu chcesz zostawic kolezanke dla siebie i ty jej bedziesz to robic-prosty wniosek.

Gość goscja
Kocham gdy mnie mój facet ssa lize cm oka steka wtedy i wije się jak wąż z podniecenia a ja razem z nim Minetka to rewelacja na myśl o niej soki kapia mi z cipki