Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ma sta

Dlaczego ladne dziewczyny maja wszystko a ja nic?

Polecane posty

Gość Ma sta

Studiuja lepsze kierunki, chodza na imprezy, wszyscy chca je wozic samochodami, a ja musze chodzic na nogach albo autobusem

Gość Ma sta
duże murzyńskie pały, kryminalistów, dragi ,

Gość blondjaf
nie martw sie....ale byc ladna nie jest tez tak latwo,trzeba dbac o opinie itp. a ty mozesz wrzucic jakies lachy i okej,zazdroszcze

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
KAżdy jest ładny na swój sposób- musisz dostrzec swoje piękno. Piękno duszy, serca i wnętrza!

Gość oj ładnym wcale nie jest tak
łatwo jak ci sie wydaje,wystarczy ze taka ładna załozy tipsy ubierze mini a juz robia z niej naciagaczke lub panne lekkich obyczajów

a studiowac moze kazdy piekny i mniej piekny,bogaty i biedny,studia sa dla kazdego

oczywiscie milo jest byc adorowana..mialam rozne okresy w zyciu..kiedy mnie odwozono,kiedy szlam sama... przede wszystkim nie mysl,ze to wozenie tylka jest po nic...to ma rowniez swoje konsekwencje. moja rada-nie przejmuj sie.jak znajdziesz milosc sama zobaczysz,ze to nie ma kopletnie zadnego znaczenia.

Gość ja jestem ladna
i co z tego, ze ktos mnie przewiezie samochodem? Studiuje razem z brzydkimi, i tak samo trudno mi jak i innym odnalezc odpowiedniego faceta.

dokładnie nie jest tak łatwo znalezc fajnego faceta ładnej dziewczynie,wszyscy chcą tylko jednego,a ta ładna też chce być szczęśliwa,ja np nie szukam pieknego faceta chce mieć normalnego życiowego takiego na dobre i złe,a takich nie ma lub jak są to są zajęci