Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilka20_1989

co mam zrobic?

Polecane posty

mam nadzieje, że mi doradzicie, nie wiem co zrobić. Mianowice chodzę już ponad 2 lata z chłopakiem którego tak w sumie nie kochałam. bardzo sie do niego przyzwyczaiłam i boje sie teraz rozstać. dawniej jak ja chciałam to skończyć to on mi nie pozwalał a teraz ja sie boje. No i jeszcze na dodatek ostatnio na pewnej imprezie zaczął mnie podrywać jego starszy brat. dodam tutaj że chłopak nie jest za piękny. a jago brat owszem - przystojny. no i sa zupełnie różni jeśli chodzi o charakter. Młodszy to człowiek spokojny, leniwy, nie ma swojego zdania. a jego brat to człowiek zabawny, otwarty, miły, towarzyski. same superlatywy. bez wahania wybrałabym tego drugiego tylko mam 2 wątpliwości. po 1 - to oni są braćmi, czy to tak wypada? a po 2 - to boje się że on może byc za bardzo otwarty. (na imprezie powiedział ze mnie kocha, i zaczął całować ....). naprawdę nie mam pojęcia ch zrobić. Wiem ze wygląd ma tu najmniejsze znaczenie, bo gdyby było inaczej to decyzja byłaby już przesądzona. doradźcie mi. proszę. P.S. Dodam, że ja jestem także bardzo towarzyską dziewczyną, jeśli chodzi o otwartość to może nie tak bardzo jak ten kolega, ale też. ale także lubie się bawić. i mam swoje zdjanie jeśli chodzi o tematy przyziemne.

jeszcze raz prosze, doradźcie co zrobić. Narazie nie daje znaku życia. ale juz klka razy chciałam napisać sms\'a do tego brata, ale sie boje że źle postąpie.

moge albo wsyztsko zostawić jak teraz, albo spróbować z bratem, który w gruncie rzeczy podoba mi sie. tylko wydaje mi sie że to tak nie wypada, mam racje?

Gość sssssssssssssssssssssssss
wszystko zostanie w rodzinie. tylko ich rodzice będą trochę zażenowani tą sytuacją :D ale to już Twoja sprawa

myśle że głupio to wyszło bo to są bracia, ale tak naprawdę to wolalabym być z tym drugim, zawsze lepiej dogadywaliśmy sie (znamy sie praktycznie już kilka dobrych lat). tylko te wątpliwości o których wspomniałam na początku

człowiek kieruje sie w zyciu swoim szczesciem, jezeli to bedzie twoje szczescie, to juz wiesz co z tym zrobic

Gość do boju
zrób tak, żebyś za 15 lat nie żąłowała, że nie spróbowałaś....a może na poczatek zerwij z młodszym i nie wdawaj się w nic ze starszym...jak bedziesz juz zupełnie pewna swoich uczu,c wtedy uderz do starszego :) ja bym tak zrobiła....

strach to normalny objaw zawsze jesli probujemy czegos nowego, nie trzeba go zwalczac, minie jak sie oswoisz z sytuacja

lilka20_1989 cokolwiek nie zrobisz to wiedz ze jestes na straconej pozycji:O przykro mi to pisac ale niestety ale to sa bracia... i jeden drugiemu swinstwa nie zrobi...

moim zdaniem zamiast skakac z brata na brata powinnas dac sobie troche czasu i pobyc sama, zastanowic sie nad tym czego naprawde chcesz. poza tym zostawiac kolesia i umawiac sie z jego bratem to lekka przesada, czeka cie duzo niezrecznych sytuacji;/

Gość troszkę smutna ja
Jeśli chodzi o umawianie się z batem to nie wiem czy nie wypada ale na pewno to będzie dziwnie wyglądało dla nich obojgu, Tobie pewnie w niektórych sytuacjach będzie nie zręcznie. A rzecz podstawowa to są bracia i oni będą zawsze razem, a Ty musisz uważać żeby cię nie wkręcili i żebyś na głupią nie wyszła

tak bracia, ale z tym sie nie zgodze że oni zasze bedą sie razem trzymac bo oni za soba nie przepadają. nigdy sie za bardzo nie lubili. poza tym gdyby ten starszy był taki fer wobec brata nie mowiłby ze on na mnie nie zasługuje i zebym z nim skończyła.