Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mumumama

Która z was ma naprawdę przystojnego faceta?

Polecane posty

Gość mumumama

Ale nie takiego który wg niej nie jest brzydki, tylko takiego ogolnie uznawanego za super przystojniaka. Że jak go zobaczyłaś to kolana Ci się ugięły, bo wyglądał jak z okładki.

Gość sic LIL
ja mam przystojniaczka:) mega przystojniaczka, takiego, ze wiekszosc lasek sie za nim oglada:) a najlepsze jest to, ze on ma 23 lata, a nawet starsze kobiety robia do niego maslane oczy:D

Gość traffik
nie masz sie z czego cieszyc, bo skoro pare pokolen na niego leci, to w koncu ktorejs ulegnie:D

Gość Aldona.
skąd ty kurrrwo wiesz że ulegnie? Nie mierz wszystkich swoją miarą wywłoko

Gość sic LIL
ja sie ciesze, bo mam tak samo:)

Gość dobrze już wypity
ja jak wypiję to zawsze ulegam osiedlowym żulom. Odbyt mi sie nie ma kiedy zagoić, a że boli to piję. A wtedy koło się zamyka :(

O mój to ogier z urody ,jak go zobaczyłam to gacie mokre .Ma teraz 32 latka a siksy szczają na ulicy jak go widzą .Cholera ma takie spojrzenie ,że dreszcze przechodzą .

Gość mumumama
Mam nadzieję że dobrze mnie zrozumiałyście - chodzi mi o faceta o wyglądzie gwiazdy filmowej, takiego który bez trudu zostałby modelem. A nie o takiego który wg NIEKTÓRYCH kobiet jest całkiem, całkiem. Chodzi mi o ciacho absolutne.

Gość qwertyukjhgfds
ja mam :D

Gość mumumama
na przykład taki Tomek Kammel, albo Hubcio Urbański :)

Gość mumumama
Podszywko, no jesli macie facetow o wyglądzie Urbańskiego i sądzicie że jest mega przystojniakiem to jednak nie zrozumiałyście.

Gość dzej zi
Nie uzyskasz odpowiedzi, bo prawie kazda kobieta uwaza, ze jej facet jest mega przystojny:D

Gość dobrze już wypity
mój wygląda jak skrzyżowanie świni z gorylem, dlatego nie jestem w stanie mu wybaczyc, że co noc wkładał swojego pisiora w moją grotę nestle

Gość pepea
Ja mam takiego, na modela sie nadaje-ma super cialko i twarzyczke:) Zawsze wpatruja sie w niego starsze kobietki,nastolatki, male dziewczynki , czasami tak jawnie,ze parskam smiechem bo juz nie wytrzymuje. Oczywiscie moj twierdzi,ze to we mnie sie wpatruja a on jest przecietny.

Gość porazka.......................
żona pięknego pana

Gość mokry mietek
tjaaaa wypowiedzialy sie wszystkie ale zadna foty nie zarzucila, skad my mamy wiedziec ze nie kłamieta??

Gość bez sensu pytanie
bo i tak kazda napisze, ze jej Misiu jest piekny, przystojny, ogier, podobny do ogiera nawet jezeli tak nie jest. Pytanie "ktora z was ma ladnego faceta" jest subiektywna, bo kazda ktora jest zakochana odpowie: JA.