Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniuszkap

udane zakupy!!!czyli co i gdzie udało nam sie okazyjnie kupicp

Polecane posty

Gość moniuszkap

witam, ruszam z nowym topikiem odnosnie udanych zakupow;p chodzi o najlepsze zakupy- promocje, wygrane aukcje i wszystkie inne;p ja ostatnio kupiłam butki za 34 zl z aukcji a na "kup teraz" byly po 110;p do tego torba za 26 zl a "kup teraz" byla za 39;p no, to chwalic sie jak sie udało wam:) pozdrawiammmm

Gość y7ju6
Moim sposobem na tanie i efektywne zakupy jest kupowanie gotowych zestawów ciuchów na Allegro. Np kupuje 50 rzeczy za 200zł wybieram rzeczy, w których bede chodzic, a reszte wystawiam dalej. Tutaj jest np jeden z moich zestawów: http://www.allegro.pl/item711006307_mega_zestaw_markowe_ciuszki_ponad_70_szt_h_m Większość rzeczy jest firmowych i tak kupujac moge sobie łatwo zarobic na nastepny zestaw Zapraszam

Gość mikolina554
wylicytowałam wczoraj na allegro zegarek za 15.55 gdzie jego cena kup teraz wynosi 99zł (nie wiem po co mi on ale jest ;)

większość okazyjnych zakupów minęła już z wyprzedażami szkoda;( może więc pochwalimy się tym co udało nam się kupić w trakcie ich trwania? w weekend kupiłam 2 pary okularów w bijou brigitte za 12,50 jedne przecenione z 25zl drugie z 59 zł.

Gość jeansy Gucci w lumpku
za 5 zeta :classic_cool:

Tez mam troche tych zdobyczy z allegro :): * baleriny Marks&Spencer w panterkę wylicytowane za 11zł * szare botki atmosphere wylicytowane za 30zł * t-shirt Bershka za 1zł "kup teraz" - sprzedający sie pomylił i zamiast wystawic licytację od 1zł wystawił kup teraz, udało mi sie wyhaczyc to szybciej zanim on zauwazył swoj błąd :D * za moją największa zdobycz uwazam spódnicę ołówkową w kratkę z falbanami na wysokości bioder wylicytowaną za 10,50. nie jest markowa ale po prostu ją uwielbiam :)

Gość kaska.
dzisiaj byłam w krakowskiej i uwierzcie mi, w niektórym sklepach przeceny są ogromne! :D udało mi się kupić m.in. bluzkę z długim rękawem w Diversie za 18 zł przecenioną z 80! jestem po prostu zaskoczona takimi cenami :)

Gość annulix1548
www.zakupoholiczki.com - tutaj znalazłam boskie buty nina basco w przecenie!

Ostatnio kupiłam marynarkę w Ravelu przecenioną ze 129zł na 49zł i koszulę w Bershce z 99 na 45zł :)

Gość hej jestem tu hura
jkupilam gardigan w kolorze pudrowym za 30 zl przedtem 100zł w top secret kupilam wiazany sweterek w tali z krotkim rekawkiem w kolorze elektrik blu za 30 kosztowal 120 zł w top secret fioletowy dlugo sweter za pupe za 30 zł kosztowal 100 w top secret spodnice w brazach czerniach i bezach i zotym kolorze za 30 zł kosztowala 80 tez w top secret wczoraj bluzke z dlugim rekawem w kolorze elektrik blu za 5 zł nowa z metkami w sh no i apaszke piekna w kwiaty w h&m za 25 zł satynowa koszule w kratke czerwona czarna za 26 zł i wczoraj czerwone szpilki za 60 zł jeansy rurki za 50 zł przecenione ze 100zł

kupiłam tunikę w Reserved za 29 zł ( cena wcześniejsza- 160 zł), a także bluzę za 19 zł ( z 90)

Gość delfinea
A ja kupiłam w New Yorkerze świetną kurtkę za 3.99, bo oni w weekend wywalają pojedyncze sztuki z magazynu. Do tego spódnicę za 3.99, spodnie-pumpy za 3.99........Dobrze trafiłam po prostu.