Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamarysia

uporczywy ścisk gardła skąd może się brać

Polecane posty

Czy kiedyś czuliście ucisk w gardle, jak chciało się wam płakać. Mnie męczy coś takiego od jakiegoś czasu, wieczorem. Tylko, że wcale nie chce mi się płakać, a jest to bardzo nieprzyjemne.

Gość to zjawisko nazywamy ...
nerwicą

no znam to ale tylko podczas płaczu kiedys mialam, wspolczuje Ci jak masz to na codzien :( łapie Cie tak nagle ??

tez chcialam napisac o nerwicy bo sama ja mam, ale akurat takich objawów nie mam ,,,, wiec nie wszystko trzeba sprowadzac do nerwicy!

tak, już gdzieś to czytałam, ale miałam nadzieję, że nie dostane takich odpowiedzi. Dzięki. Trzeba do lekarza...

Gość to zjawisko nazywamy ...
Ja miałam taki ścisk w gardle. Potem doszło mi kołatanie serca. Przeszłam wszystkie badania kardiologiczne. Okazało się, że to nerwy.

Mam parę problemów, jestem bardzo niewyspana, do tego wymagający i upierdliwy mąż. No cóż zobaczymy. Chciałam zobaczyć jakie będą odpowiedzi. Trzymajcie się. Pa.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci