Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukoalala

pomocyyy i radyyy potrzebuję !!!

Polecane posty

Gość kukoalala

Hey dziewczyny, pomozcie mi rozstrzygnąć pewna kwestie !! :D od soboty zaczęłam przyjmowac tabletki anty (mercilon). w zwiazku tym mam pewne pytanie. czy juz od pierwszego opakowania moge sie kochac do konca? tzn. czy chlopak moze dojsc we mnie ! czy lepiej na początku sie dodatkowo zabezpieczac ! na forum zdania sa bardzo podzielone i nie wiem w co wierzyc. dlatego zwracam sie z prosba do dziewczyn, które juz od pierwszego opakowania szalaly na calego ! proszę o odpowiedzi.

Gość jeśli po tygodniu stwierdzisz
że nic cię nie boli, nie masz po nich biegunki ani wymiotów to możesz szaleć na całego. Przez tydzień sprawdź czy twój organizm dobrze je toleruje, bo różnie z tym bywa...

Gość kukoalala
dziękuje bardzo za odpowiedz ;* jak narazie jest wszystko w porządku :D ale czas pokarze ;)

Gość kukoalala
a z wami jak to bylo? kochalyscie sie do konca juz od samego poczatku przyjmowania tabletek, czy dopiero po jakims czasie ?:)

Gość kukoalala
o :D i takie podejscie lubie heheh :D

Gość lolunia
hej czy ktos moze mi pomuc...?

ja na wszelki wypadek odczekalam pierwsze opakowanie. Potem juz hulaj dusza :)

lolunia ja ci pomogę - pomÓc anie pomUc :)

Gość kukoalala
ej dziewczyny a co do czasu rzpyjmowania tabletek, ? czy jezeli zaczelam je brac o 15 to juz caly czas musze brac je o tej godzinie? chcialambym przestawic sie na 20 ? co o tym sadzicie?

Gość lolunia
o dziekuje kochana no to ja mam pytanko takie... 19 paz wspulzylam z chlopakiem byl to stosunek przerywany ale jest prawdopodobienstwo ze cos dostalo sie we mnie kiedy moge zrobic test ciozowy ... okers powinnam dostac na poczatki listopada a od kilki dni bardzo bola mnie piersi s sa bardzo wrazliwe...

Gość kukoalala
stosunek przerywany to niebyt dobra ochrona. gdyby wysraczal nie trulabym sie tabletkami hehe. a co do test to zrob go dnia w ktorym powinien pojawic sie okres.

no, test w dniu okresu. jsli chodzi o przestawienie godziny to chyba nie ma wiekszego problemu, ja bym zrobila w ten sposób, ze jak bierzesz o 15 to jutro weź o 16, pojutrze o 17 etc. albo zacznij nowe opakowanie od innej godziny. tabletki maja tolerancję do 12h spóźnienia wiec nie bedzie problemu.

Gość lolunia
ja dobrze wiez ze to nie jest zadna metoda antykoncepcji .. ale juz sie stalo.... a teraz sie marteie i nie wiem czy do dnia sopdziewanej @ wytrzymam czy moge zrobic test np jutro