Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta777

pytanie o wibrator do doświadczonych kobiet

Polecane posty

Gość aneta777

mam wibrator, ale to jest taki tani podstawowy model. zastanawiam się czy warto zainwestować w jakiś porządny sprzęt za 200, 300 zł. może podpowie mi cos ktos kto miał różne modele czy rzeczywiście jest jakaś istotna róznica, bo nie chciałabym wybulic tyle kasy żeby przekonać sie,że taka droga zabawka działa tak samo jak mój złom

Gość nbb
a po co ci wibrator ? Znajdz sobie chłopaka .

Gość wałek co ciasta
9.90 u mnie w supersamie

Gość aneta777
szybka odpowiedź . ale chodxzi mi raczej o fachowe opinie a nie dobre rady w stylu starej ciotecznej babki. mam chłopaka i zapewniam cie,że mi to nie wystarcza

Gość murzin
to zmień chłopiec na murzin, ja mieć dugom pałe i nie potrzebna Ci ani wibrator ani wałek.

Gość nbb
a czy twoj chlopak nie chodzi przez to niezaspokojony ?

Gość aneta777
mojemu chłopakowi pies odgryzł jedno jądro i dlatego nie potrafi mnie zaspokoić :(

Gość aneta777
lusasita- a czy różnica jest naprawdę taka wielka w porównaniu ze zwyczajnym. czy doznania sa naprawde jakoś bardzo intensywniejsze? murzin- miałam czarnego faceta. na jedno wychodzi. nie widuję sie z facetem codziennie więc co mam robić w pozostałe dni..

Gość aneta777
dlaczego mój chłopak miałby byc przez to niezaspokojony? co ma piernik do wibratora?

Gość wygląda jak sokowirówka
:o

Gość aneta777
lusesita- szcześciara z ciebie, twój facet cię naprawde kocha :D naprawdę stymuluje punkt g. bo ja sie musze nameczyc żeby sama to cholerstwo znaleźć..

Gość aneta777
kurde i jeszcze sie obraca..

Gość aneta777
lusesita- czy ten twój wib jest miekki? tzn nie tylko na zewnatrz, ale czy sie dopasowuje do ciała, jest elastyczny? a miał ktoś może taki z zadartą końcówką do g-stymulacji, bo o takim tez myslę. musze chyba w necie zamówic, bo niestety w sex shopach strasznie mały wybór-pełno tylko takich gigantycznych wibów, które nadaja sie co najwyzej na prezent-dowcip z okazji 18stki, bo do uzytku na pewno nie. poza tym to starsznie krepujace kupowac wibrator od jakiegoś starego dziada

Gość tez mialam
te "sokowirowke" i wywalilam na smietnik, beznadzieja. sprzet, ktory kosztowal o polwe mniej okazal sie 100 razy lepszy...

Gość aneta777
a jaki konlretnie miałas?

Gość wzzzzzzziuuuuuum
Na allegro masz kupe calkiem niezlych:) Wystarczy poszperac poczytac, i cos sie dla siebie znajdzie, ja osobiscie zainwestowalam w calkiem spory delfinkowaty byl dobry:D Teraz przerzucilam sie na te miniaturowe do lechtaczki sa bardziej poreczne i przyznam ze je wole:)

Gość aneta777
no ja swojego w sumie też używam do łechtaczki i do masażu reszty ciała, bo do srodka sie nie nadaje jest za twardy. właśnie dlatego myślę,że potrzebuje czegos z miękkiego zelowego materiału. i wolę chyba kupic w sklepie internetowym niz na allegro, bo bym sie nie czuła pewnie co do jego przeszłości..

Gość wzzzzzzziuuuuuum
zelowe sa mile w dotyku miekkie i gietkie tzn zalezy co maja w srodku przynajmniej moj taki byl:P a na allegro przeszlosci sie obawiac?:| przeciez dostajesz zapakowany firmowo towar tam zwykle sexszopy maja przeciez swoje stronki :P

Najlepszy najprostszy model i wcale nie musisz wydawać 200zł.Efekt ten sam no chyba ,ze dla szpanu...a ten mutant wyzej to pewno do torebki się nie zmiesci..ja swój zabieram nawet do kościoła;-)

Gość myszzzz
Acha - jest ogromna różnica cenowa między sex-shopami (Beate Uhse konkretnie), a sklepami internetowymi, ale w "realu" pani wyciąga z półek kolejne wibratory żelowe (a są różne w dodtyku), wkłada do nich baterie, pokazuje jak działają (oczywiście nie na sobie :P). To dość ważne przy pierwszym zakupie.

Gość wzzzzzzziuuuuuum
ja te co zwiedzalam nie mialy tak dobrej obslugi, ja wyszperalam sobie na allegro i do tej pory sie zastanawiam czy drugi raz tego samego sobie niekupic bo tamten mial nieszczesliwa przygode:P Swoja droga dobrze jest pogadac z kumpelami, doradza moze cos pokaza etc:)

Gość myszzzz
Beate Uhse w Wawie ma taką obsługę, ale trzeba się liczyć z tym, że wibratory potrafią kosztować od 10 do nawet 30-40% więcej. To dużo... A moich kumpel niestety o używanie wibratorów nie podejrzewam, zatem zostaje internet i własne upodobania ;)

Gość wzzzzzzziuuuuuum
hmm no no moze jak bede w wawce to wpadne pozwiedzac:D A kumpel moich tez niepodejzewalam bo wiekszosc raczej ma facetow na stale etc, okazalo sie jednak z4e bylam w bledzie niepodejzewajac ich;)

Gość aneta777
no właśnie w bete ushe jest drogo, a w sumie w zwykłym sex shopie na dworcu też ci pokazą jak się vib rusza tylko,że tam nie maja wiekszego wyboru i obsługa nie taka jak w dobrym salonie erotycznym. czy te koncówki do masażu łechtaczki to rzeczywiście taki dobry bajer bo mam watpliwości- ja to musze tak dosyć konkretne miejsce znaleźć i tam przyłożyć zeby osiągnąć pożądany efekt. szkoda,ze nie można na miejscu wypróbować działania kilku modeli i wybrać najlepszy.. no i zgadza się że klasyczny mały model jest praktyvzny, dyskretny i mozna go wszędzie zabrać ale przydałaby sie tez taka turbo sokowirówka z bajerami:) najbardziej mi zalezy zeby vib był miękki i elastyczny bo po paru minutach masturbacji twardym, ale bardzo małym wibratorem brzuch mnie boli później pół dnia. a nie jestem jakaś przewrazliwiona, bo po ostrym bzykani wielkim penisem jest wszystko ok aha- i jeszcze to tych wibracji w srodku to nie odczuwm jako coś specjalnie nadzwyczajnego więć pytam czy w lepszych modelach jest lepiej czy różnica sprowadza się do większej elastyczności i delikatności materiału z którego jest zrobiony

Gość aneta777
wzzzzzzziuuuuuum - ja też mam faceta na stałe i to nie zmienia faktu,ze potrzebuje wiba:(

a ja mam ..i wcale sie nim nie zbawiam ...na poczatku jak byl nowy to tak ..ale jakos mi spowszednial...ze tez facet i jego sprzet mi sie nie opatrzy...he he...