Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inspiro

dało by sie od teraz zorganizowac slub i wesele na 3 styczna 2009?

Polecane posty

Gość inspiro

takie duze, dopiete na ostatni guzik pieniądze nie grają roli :)

Gość Takale z firma ktora
odciazy Cie z wielu spraw

Gość piekny-slub
Najpiękniejsza jest droga miłości...." Pozwól nam udekorować najważniejszą drogę Twojego życia... Ze swojej strony zapewniamy Państwa o indywidualnym podejściu do każdego zamówienia, profesjonalizmie i dbałości o każdy szczegół dekoracji. Oferta podstawowa: *alejka ślubna/szpaler stojaków z bukietami ze sztucznych kwiatów *łuk/pergola *ubranie klęczników *ubranie krzeseł Pary Młodej Możliwe inne udekorowanie(m.in. wykorzystanie: bukietów z żywych kwiatów, kokard, tiulu, satyny, organzy itp.) Mamy jeszcze wolne terminy na ten rok!! TANIO!! Kwota KUP TERAZ to kwota zaliczki, prosimy zapytać mailowo piekny-slub@wp.pl lub telefonicznie 502-770-995 czy Państwa termin jest jeszcze wolny. Działamy na terenie małopolski i podhala.

Gość SokoleOko
Tak, da się. Potrzeba tylko kilku ZAANGAŻOWANYCH osób i przetarte szlaki. Robiłam 2 wesela, kiedy na miesiąc przed datą nie było jeszcze sali :)

Gość wydaje mi sie
ze dasz rade tylko mozesz miec problem w kosciele bo niektorzy ksieza wymagaja zgloszenie sie 3 miesiace wczesniej...:(

Gość lolka ta od bolka
mysle ze tak z sala zespolem nei powinno byc problemow w koncu miesiace zimowe nei sa tak oblegane, gorzejz skedzem bo nauk pewnie nei macie a oni lubia sie czepiac ale pewnie wiecej beda chcieli jak amsz kase to i ksedza przekonasz

Myślę, że nie będzie większych problemów z salą, zespołem, fotografem...natomiast może być problem z ksiedzem :( (oczywiście jeśli bierzecie kościelny). Zależy na kogo się trafi, u mnie w parafii chyba by nie przeszło Rezerwowałam w czerwcu wszystko na 27 grudnia tego roku, wszystko było wolne

Gość zuzanna47
Unaczka - piękne dzięki