Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość areopag

Co jest ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość hver
Zawsze sobie wyobrazam ze bede musial sie cos tam całowac i nie bede wiedział jak to robić albo nawale , narobie sobie wstydu itd . GDy wyobrazam sobie ze w towarzystwie dziewczyny bede sie czuł zarumieniony czy zmieszany , a nie swobodnie tak jak sie czuje w domu to od razu mi przechodzi ochota na to by miec dziewczyne . Ewidentnie nie jest ciekawie czuc sie skrepowanym i to nieprzyjemne uczucie . Dlatego wole byc samotny , ale wyluzowany

Obstawiaj co chcesz, co mnie to :D Tylko, że jak ktoś bawi towarzystwo to zawsze ja jestem, więc tak, musze być nudny ;) I przyjmij do wiadomości, że istnieją ludzie głupi, którzy nie potrafią się wysłowić, nie mają nic ciekawego do powiedzenia, a jednak maja kogoś. Pusty nie jestem, ale faktem jest, że mam jakiś problem ze sobą...

Młodzi jeszcze jesteście. Doświadczenie przychodzi z czasem. Ale naprawdę nie bójcie się zagadać pierwsi do dziewczyny, poprosić o numer telefonu albo zaprosić na randkę. One to naprawdę lubią :)

hver - mam coś w tym stylu, ale ja się boję, że zawiode oczekiwania dziewczyny, że się skompromituję i przy okazji ją.

Gość hver
młodzi ? JA mam ponad 20 lat .

Gość hver
wiesz własnie unikam kobiet przez kilka rzeczy . NIe chce po prostu sie meczyc w jej towarzystwie i by ją męczyłą moja niesmiałosc.

Gość hver
hver --->> Całowanie to żadna filozofia. Przereklamowane dla ciebie , bo ty jesteś smiałą osobą . Niektorzy rumienią sie od byle czego .

No ja mam 20 lat, a raczej skończę na dniach. A z całowaniem nie mam problemu ;) Całowałem się w sumie z czterema ;) Hver to naprawdę nie jest trudne, działasz instynktownie.

Gość niestety ale typowy pustak
widocznie masz coś odrzucającego w sobie:) np to naciągane cwaniactwo:) brylowanie na siłę w towarzystwie:) i to ocenianie czy ktoś jest na tyle głupi, że zasługuje na to by kogoś mieć lub nie mieć litości

Gość hver
ty przynajmniej nie jesteś niesmiały widzisz.

Gość hver
a ja trace wiare w siebie tym ze laski mnie podrywają , a ja nie mam odwagi z nimi chodzic , tylko każdej daje kosza.

hver --->>> Ze mnie bardzo nieśmiała dziewczyna. Gdyby mnie chłopaki nie podrywali to chyba bym z nikim nigdy nie chodziła :D. Dużo dziewczyn jest takich. Niektóre naprawdę fajne. Dużo tracisz.

Nie jestem cwaniakiem, akurat cwaniactwa nienawidze. Poza tym czy musze byc poprawny politycznie? Wiekszosc ludzi jest glupia. Takie mam zdanie i robie wszystko, zeby do tej wiekszosci nie nalezec.

Gość hver
w domu swobodnie rozmawiam , a na randce bede siedział jak idiota cicho , bo niesmialosc sprawia ze nie chce palnac czegos głupiego . Dlatego postanowilem ze bede singlem do konca zycia .

hmm ale masz gadkę jak cwaniak echnie sądzisz, że takie szukanie na siłę nic nie da?:) trafisz na kogoś z kim nie będzie ci dobrze, sparzysz się, będziesz odrzucał kolejne dziewczyny a właśnie dlaczego odrzuciłeś poprzednią?

a może to głupie:D ale masz fajny styl pisania te znaki interpunkcyjne, duże litery...no no:D nie nabijam się bynajmniej:)

bo nie każdemu chce się tak pisać ( np . mi :D) , ale podba mi się jak ktoś dba o styl wypowiedzi:D

Tylko się nie zakochaj :P To nie jest gadka jak cwaniak tylko zdanie człowieka, który ma coś do powiedzenia. Czy ktos kto ma własne poglądy i wyrobione zdanie na pewien temat jest cwaniakiem? Po prostu pisze tak jak uważam. Odrzuciłem poprzednią, bo szkoda było mi ją ranić. Nie miałem wtedy ochoty na związki, a ona była raczej z tych niewinnych. Poza tym narzucała się, ciągle pisała i dzieliła się z rana nowinami, że jej ojciec pobił się z 'kolegami' na jakiejś 'imprezie' i musi krew zmywać :/

Gość 0 wesołek
Złotko Ty masz 13 lat...:) Synek spokojnie...:)