Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieświadom_on

Jak długo mogą przeżyć pleminiki ?????? konkretny przypadek

Polecane posty

Gość nieświadom_on

Doszło do wytrysku ( wtedy byłem w łazience ) wytarłem spermę papierem toaletoym, ale też mogłem dotchnąc tego, jednakże wytarłem i nic mokrego nie miałem.. do tego jeszcze dotykałem swojego ubrania, póxniej pościeli.. i doszło do palcówki na mojej ukochanej.. czy biorąc pod uwagę powyższe może zajść w ciążę ? ( dodam, że miała drugi dzień okresu ) Ile pleminiki mogą nawet przetrwać na ręku ? poza organizmem? czy też w kanale rodnym jeżeli niepostrzeżenie się jakieś dostały ?

Gość kolejne cudowne poczęcie chyba

Gość nieświadom_on
upupup

Gość PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
nie ma mowy, żeby te plmniki przeżyły, zwłaszcza, że wycierałeś ręce, używałeś ich do jakiś czynności itp. wbrew pozorom to nie są komandosi i po prostu bez odpowiedniego srodowiska po prostu giną :)

Gość kolejne cudowne poczęcie chyba
6 dni jeśli mokra sperma dostanie się do pochwy, która stwarza jej odpowiednie środowisko. powietrze nim nie jest, jeśli miałes suche ręce to nie ma obaw.

Gość magdzika
Plemniki poza organizmem giną szybko. Do życia potrzebują bowiem odpowiedniej wilgotności, temperatury i odpowiedniego odczynu pH środowiska (liczbą pH określa się jego kwaśność). tak więć według mnie z tego co napisałeś nie jet możliwe aby twoja dziewczyna była w ciąży...

Gość nieświadom_on
ale ręce były tylko wytarte o papier toaletowy, później przypadkiem o spodnie pościel.. ale to wiadomo nie jakąś ogromną dokładnością, pojedyńczepleminiki też sązdolne do zapłodnienia?

Gość nieświadom_on
uppppp

Gość magdzika
tak pojedyncze plemniki też są zdolne do zapłodnienia ale plemniki po za organizmem szybko giną (to jest kwestia chyba paru minut nawet nie 5ciu) więc według mnie nie możliwe jest aby ona była w ciąży tym bardziej że dotykałeś potem wielu rzeczy...

Gość yhyyyyhyahy
ej, ale bez jaj! popytaj w domu czy nikt na tą pościel nie siadał... bo wiesz co się stało jak mama usiadła i żywy jeszcze plemnik wdarł się do jej wnetrza przez ubranie(bo tak tez potrafia) i zaplodniles wlasna mame... :D