Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koniczyna22

Szybki wytrysk - znudzenie...

Polecane posty

Wybaczcie, że piszę może ten post poraz nty, ale mam problem, ponieważ mój chłopak - przyszły mąż... jak się ze mną kocha (Ojesli w ogole mozna to nazwac kochaniem) wytrzymuje tylko samo wkładanie, dwa posunięcia i koniec...w ramach rekompensaty jakaś minetka, palcówka itp - ale ile mozna?!:(:I(:(:(:(czy są jakieś sposoby na to, zeby facet nie mial wytrysku po 2 sek?!

Gość odginekologaaaaaaa
ojaaa to dziwnie z nim, powinniscie isc do lekarza...ale nie wiem do jakiego.seksuolog?, urolog? ginekolog?

Gość kkkkkkkaaaaaaaaaaawwwkkkkkkkka
wlacz tv niech sobie popatrzy podczas seksu na wiadomosci albo mecz to powinno odwrocic uwage zeby szybko doszedl

kiedyś miałam ten sam problem (w zasadzie partner) trochę pomagały prezerwatywy ze środkiem opóźniającym, niestety niezależnie od tego chwilę po wystąpieniu problemu przestaliśmy się spotykać, więc nie pomogę

Gość miniusia
oj kurcze tez mam taki problem z tym ze mój wytzymuje troszke dłuzej.......i głupio mi powiedziec ze to o duzo za krótko bo on nie moze i tak dłuzej utrzymac.....jemu pomaga jak kocham sie czesto 2x na dzien to wtedy po kilku dniach jest dłuzej bo jak cały tydzien sie nie widzimy to sex trwa 20 sek.

Gość faceta bestia
A ile twó men ma lat ??? Jeżeli kolo 20 -tki a wcześniej nie miał wielu przygód sexualnych ,to wlaściwie jest to w normie .... Powinno pomóc kilkumiesieczne regularne współżycie . Jeżeli natomiast po np 6 miesiącach czestego seksu nic nie pomoże to niestety oznacza to syndrom przedwczesnego wytrysku i należałoby pomyśleć o wizycie u lekarza . Jeszcze pytanko czy macie dluższe przerwy w seksie ? Bo facet w tym wieku tak reaguje po np kilkutygodniowej przerwie ... Ogolnie to organizm mena stabilizuje "te funkcje " w wieku ok 22-25 lat .. .

Gość po pierwsze
powinniście częściej uprawiac seks bo długie przerwy też powodują u faceta zbytnią "ekscytację" wtedy szybko kończy, po drugie możecie po pierwszym takim szybkim razie spróbowac jeszcze raz np po 30 minutach, godzinie, wtedy powinien wytrzymac dłużej po trzecie możecie spróbowac z gumkami, one mogą trochę osłabic jego reakcję i odczucia i byc może wytrzyma dłużej seksuolodzy w takich wypadkach radzą parom trening reakcji faceta: czyli zamiast stosunku pieścisz jego członek dłonią, on ma dac Ci znać jeśli zbyt szybko się podnieci, wtedy przerywacie pieszczoty.... taki trening nauczy faceta rozpoznac oznaki zbliżającego się wytrysku i zapanowac nad nim, a ty nauczysz się jego zachowań i reakcji, w ten sposób łatwiej będzie Wam kontrolowac tempo zbliżeń i osiagania orgazmu będziecie wiedziec kiedy musicie przerwac pieszczoty czy stosunek by podniecenie nieco opadło nie martw się każdy facet ma na początku z tym kłopot, potrzeba czasu by umiec nad tym zapanowac, dużó zależy od zachowania partnerki, bo jeśli winisz go za to czy wstydzi się tym trudniej mu nad sobą zapanowac i uniknąc powtarzania tego samego schematu (przedwczesny wytrysk) jeśli wasze próby rozwiązania nie pomogą partner będzie musiał iść zrobić badania bo niektóre choroby typu złe krążenie, cukrzyca, nerwica mogą dawac takie skutki uboczne

to jest tak: ja i on mamy po 22 lata, jestesmy razem od 2,5r wspolzyjemy od 2,5 i non stop jest tak samo...chyba, ze wypije to bywa ze i pol godziny się...kochamy:Dwtedy jest bosko, tyle ze ja nei dochodze;D normalnie zalamac się idzie. gdy mowie swojemu chlopakowi, zeby poszedl do urologa on usmiecha sie tylko i mowi, ze nie...zapewne sie wstydzi. ehh..nie wiem co mam robic bo iryuje mnie juz ta sytuacja na tyle, ze wyobrazam sobie, ze gdy chajtniemy sie moze zaczac mi to bardziej przeszkadzac:( a kocham go bardzo, mimo wszystko....