Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lollobrigida

ile można się leczyć po takim draniu?!

Polecane posty

9 miesięcy minęło odkąd mnie zostawił... prawie rok, a ja dalej o nim myślę i kocham. A on tak strasznie mnie potraktował, zwodził, kłamał, a na koniec zostawił mnie, tak po prostu zimno oznajmiając smsem, że kogoś poznał. Myślałam, że szybko mi minie, w końcu to taki dupek... Ale ja nie potrafię w ogóle spojrzeć na innego faceta, nie potrafię przestać o nim myśleć. Chciałabym, żeby stanął któregoś dnia w moich drzwiach z bukietem róż i żeby przeprosił, a ja wiem, że od razu bym mu wybaczyła, chociaż chyba nie powinnam po tym wszystkim... Kocham go do bólu...

Gość ktosik tam ci odpowiada
współczuję Ci, coś długo to trwa...

Gość też mialam takiego drania
jak ty mija 6 miesiąc ...... dochodze do siebie bedzie dobrze

Gość ir_is
A co masz z tej miłości- same łzy, po co Ci to?

ale ja to rozumiem, tylko co ja mam poradzić? to siedzie we mnie, gdzieś w środku, nie potrafi wyrzucić go z mojego serca i pamięci. On był do pewnego momentu dla mnie idealny, pod każdym względem, każdego faceta teraz do niego porównuje...

Dziewczyny na litosc Boga!!!!!!!!!! Skoro odszedl- to jego strata! Nie warto plakac , roztrzasac.. trzeba isc przez zycie z glowa podniesiona do gory... Zaden facet nie jest wart naszych lez!!!!!!!!!!!!!!! Nie mozan sie tak uzalac nad soba:) Pozdrawiam Was i zycze sił ....:)