Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nienia

Villas u Majewskiego

Polecane posty

Czy coś jest ze mną nie tak, czy ta Villas to jakaś wcale do siebie nie podobna?

Gość tu masz wszystkie
niestety czas leci...

Ja najpierw myślałam, że to jakiś przekręt Majewskiego, ale chyba nie, niestety...

Gość Malinowaaa
Dla mnie ona jakas cała dziwna jest... :/

Mi się wydaje, że Villas by nie powiedziała czegoś takiego...No, chyba, że jak to mój mąż ujął:na mózg jej się rzuciło. Może ma sztuczną szczękę źle dobraną? Z całym szacunkiem dla niej, ale coś tu jest nie tak....

Gość Poczekajcie...................
To jest cała Wioletta Willas ! A czas ,jak zresztą nikogo , Jej też nie oszczędza ! Powodzenia P.Wioletto !

Gość ale zaśpiewała pięknie
głos ma młody, tylko źle dobrana szczęka i seplenienie trochę tłumiły dźwięki

Gość glupota kozy
na starość przednia żuchwa sie zapada ,stad zmiany .......jesteście okropni ......

Gość zerobaksa
normalna jest, czepiacie się, ma ekscentryczny charakter i jest specyficzna, zawsze taka była Ciekawe jak wy będziecie wyglądać w jej wieku, myślicie że cały czas człowiek jest idealny ?

Gość nie chodzi o wyglad
glos ma fenomenalny, ale jest to egoistyczna kopnieta baba, wykonczyla te biedne psy.

to, że cierpi na jakąś psychiczną chorobę to widać i sądząc po tym jak wołała tę swoją "opiekunkę" to jest od niej uzależniona.

źle się wyraziłam, to nie choroba psychiczna a raczej rodzaj jakiejś demencji starczej, smutne to, ale gdyby był gdzieś jej koncert, to na pewno bym kupiła bilety :)

baba ma 70 lat nie ma sie co dziwic, ale kiedys piekny glos miała, bo teraz to tylko jakis rzęchot, mogła sie nie ośmieszac i nie śpiewac, ale i tak uwazam ze to wielka indywidualnosc i kobieta kultowa, zaznaczyla sie w historii polskiej muzy..

Gość to nie demencja
ona zawsze byla porąbana i bez gustu ( co nie umniejsza faktu,ze glos niezwykly)

Gość filllonka
Ja bardzo cenię wiolettę willas za jej twórczość.To,że była i jest dziwna to osobna sprawa,ale koncerty z jej udziałem to było zawsze wielki wydarzenie.Ja równiez poszłabym na jej koncert. A co do jej opinni na temat wykonania jej piosenki przez ta mała dziewczynke to po części podzielam jej zdanie...też mi sie to łkanie nie podobało przy spiewaniu,ale to moze rzecz gustu.

Nie mogliby już dać spokoju tej kobiecie? Zawsze była dziwna i kiczowata ale z atomowym głosem. Dziś jest stara, ma schizy, kto i po co ją znowu pcha do telewizji? Czy nie można uszanować starej, chorej kobiety, a tak, znowu przez parę tygodni w mediach będzie głośno na temat "co się zrobiło z tą Villas" Majewskiego akurat nie podejrzewałam, że jest takim medialnym szczurem, ona pasowała do tego programu jak pieść do oka, ani bystra, ani dowcipna. chyba że ideą wczorajszego programu było zaproszenie dwóch największych przebierańców RP i mistrzów kiczu.

Gość milka322
a jakie ona miala swoje prawdziwe nazwisko wie ktos???

Gość latko544
czeslawa cieslik-- ale te jej wlosy -piękne.