Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiulaha

Jaki rozmiar poscieli dla dwulatki

Polecane posty

Kupiłam córeczce nowe łozko-tapczan i nie wiem jaki rozmiar poscieli jej kupić czy juz mam kupić młodzieżówke 140X200?Zastanawiam sie czy kołdra nie bedzie spadać z łózka jak bedzie za duża.I jeszcze jedno pytanie moze macie posciele dla swoich dzieci naprawdę antyalergiczne to chciałabym jakieś namiary.Proszę podpowiedzcie.

Gość przed zakupem
ja bym prosila o namiary na tapczanik jaki kupilas a posciel mysle ze wystarczy jeszcze ta niemowleca ja mam taka wieksza-kurcze nie podam teraz dokladnych wymiarow ale z mamo -tato-ta wieksza opcja

Gość mama misi
Dziewczyny a czy Wasze dzieci nie spadają z łóżka w nocy.Tez musze kupic jakis rokładany tapczanik, bo corcia zaczeła próby wyskakiwania z łózczeka " na główke". Pokój jest malutki i łózko z barierkami zajełoby za duzo miejsca.

Gość przed zakupem
135x100 mam posciel dla dziecka

Ja mam tez bardzo malo miejsca i zależało mi na tym by to nowe lózko było małe ale jednak uniwersalne np zebym mogla pojsć spac na nie gdy sie podrę z mężem.:)Kupilismy więc tapczanik rosnący razem z dzieckiem rozkłada się i może spać na nim nawet dorosła osoba.By przedłużyć spanie dokłada się trzy dodatkowe \"poduszki\".Jak dla mnie świetne rozwiazanie.Po jednej stronie ma barierke wiec drugą stroną mozna postawić je przy ścianie i robia sie wtedy dwie scianki.Dodatkowym plusem jest to ze jest niewysokie i sprezynowe-bardzo wygodne.Jak dla mnie niedrogie bo kosztowało 360zł

Gość TEZ CHETNIE BYM TAKI KUPILA

moja ma łózeczko dla przedszkolaka a posciel taka jak do normlanego lóżeczka. Nielubi spac przykryta wiec nie ma co szlec z poscielą. wlasciwie to nakrywam ją kocykiem, a podusia ta dla maluszków wydaje mi sie fajna bo jest płaska.

jesli chodzi o posciel to moj dwulatek spi juz pod 160*200 i nie koldra spada z tapczanika a przynajmniej jak sie pookreca to mu plecy na wierzch nie wylaza ;)

Gość dajcie linka do tego tapczanu
plissssssssssss

ale ja nie chce łozka z drewnianym spodem zainteresowal mnie ten tapczan to lozko akurat znam i to w sumie jak niemowlece tyle ze bez szczebelkow

poskacze troche po materacu i sie złamie

Gość tak zapytam jeszcze
ale to sama gabka?nie sprezyny?