Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotty123

Ile minut trwa Wasz wieczorny prysznic?

Polecane posty

Gość dotty123

Pytam tutaj, bo na ogólnym juz dwa razy skasowano ten temat :O I nie wiem czemu, bo inne (równiez mało ambitne ;) ) zostały :O Tak więc ile minut trwa Wasz wieczorny prysznic?

Gość dotty123
spokojnie, pytam się tylko, bo chcę zweryfikowac zarzut mojej sąsiadki z góry, tylko tyle

Skasowałam, bo nie ten dział. Zdrowie i uroda są oki:D Powodzenia:) Mój conajmniej 20 minut:)

Gość dotty123
Aaa, to dlatego ;) Dzięki za wyjaśnienie ModerX ;)

Gość zula.......
zalezy z kim sie bierze ten prysznic :) a tak poważnie to mój trwa okolo 15 min.

Gość 20 min to bez obrazy
straszne marnowanie wody, az sie ekolog we mnie odzywa.Woda sie leje bez sensu, czy nie zdajesz sobie sprawy, ze na ziemi brakuje wody? 2-3 minuty i sie obmyjesz z potu i kurzu, jesli to robisz codzien.

Kto by tam mierzył czas pod przysznicem jak bzykanko juz czeka... :classic_cool: Krocej niż ranny w kazdym razie bo wtedy czeka robota... :o

Gość dotty123
Kurczę, to sąsiadka ma chyba jednak rację :O Bo widzicie, jej przeszkadza, że kąpię się długo (ok. 40 min). I źle napisałam, to chodzi o sąsiadkę z dołu. Skończyłam brac prysznic po północy i przyszła ze skargą, tzn. najbardziej jej przeszkadzało, że kąpie sie własnie tak długo. Powiedziała, że w związku z długością mojej kąpieli jestem nienormalna :O

Gość dotty123
Ja naprawde nie potrafię krócej :O Umycie ciała, włosów, depilacja itp. zajmują mi mase czasu :(

Gość dotty123
No to sąsiadka ma rację :O

Gość BuamBalonow
ja siedze pod prysznicem okolo 40 minut ;];] znaczy stoje uwielbiam dluugie kapiele

mi zawsze pod prysznicem kończy sie ciepła woda :/ jaki pech! dlatego decyduje się godzinną kąpiel w wannie :D

Gość ja oszczędzam wodę
polewam se prysznicem,a potem zakręcam,namydlam sie,spłukuję i koniec.zajmuje mi to 5-10 min,woda eje się w sumie ze 3 minuty

Gość 20 min to bez obrazy
no ale powaznie , policz, ile litrow poleci przez 40 minut! Nie o to chodzi, ze za to placisz, to akurat twoje sprawa, ale to straszne marnowanie wody, nigdy o tym nie myslalas? Nic nie wiesz o uzdatnianiu, oczyszczaniu, pozyskiwaniu zrodel widy, problemami z tym? Ja mam odruch oszczedzania wody, takze np w hotelu, choc za mnia nie placę. Jak sie namydlam, to wyłaczam prysznic. Mam zmywarke, zeby mnie j zuzywac wody przy zmywaniu. Jak bym byla twoja sasiadka to chyba bym sie zaplakała, mysląc o srodowisku.

Gość bkdgubfaebtht
spędzam pod prysznicem minimum kwadrans, w porywach do pół godziny.