Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pallmall

jak poderwac nieznajomego w autobusie?

Polecane posty

Gość pallmall

no wlasnie jak? w zeszlym tygodniu wracajac z uczelni zobaczylam w autobusie mpk przystojnego faceta ;) gdy kierowca nagle zahamowal wpadlam na niego tak niesfornie ;p wysiadl przystanek przede mna i... dzis znowu go spotkalam, nie wiem czy mnie poznal a mialam taka ochote cos zrobic, marzylam zeby znowu wpasc na niego niby przypadkiem ;D ciekawe czy ma dziewczyne hmm no i co mi radzicie?nie mam problemu w zawieraniu nowych znajomosci ale nie mam na tyle odwagi zeby podejsc do zupelnie obcego faceta i to w autobusie przy ludziach ;p

Ja zawsze udawałam, że mam jakiś problem... I zagadałam... Jak widziałam, że on reaguje na mnie w spósób który mówi, że mu się podobam zagadywałam... Proste.

Gość pallmall
ale jaki problem? ze kasownik nie chce mi skasowac biletu? :classic_cool: nie no zartuje ale tak powaznie to co mozna zrobic??

Gość LECHIA GDAŃSK
Jak jeszcze raz go spotkasz powiedz do niego ,, czesc my sie pozznlismy na imprezie u Ani,,, a ze kazdy zna jakąs Anie to problem z głowy:)

co można zrobić? milion rzeczy :D potknąc sie i polecieć na niego na zakręcie ;) upuścić coś i poprosić o pomoc w zbieraniu ( byle nie sztuczną szczękę :D )

Gość pallmall
kurcze ale w tym autobusie jest zawsze duzo ludzi i ogromny scisk - mozna przylgnąć do niego :classic_cool: moze powinnam nosic w torbie pinindze?:D i rozsypywac jak nadazy sie okazja? ;D

Weź ze sobą coś cięzkiego i zapytaj czy może Ci potrzymac :D Nie wiem... Ja na basenie zapytałam faceta czy moge się przytulić bo nie mam gruntu a dalej płynąć nie mam siły :D I za chwile był mój :D

Gość pallmall
czy moze mi potrzymac bardzo ciezkie kserowki chyba, tudziez parasolke ;D

Gość jdf bna na
Poocieraj się o niego w autobusie. Powinien zrozumieć. A jak nie zrozumie to przynajmniej się podnieci, co też pomoże w nawiązaniu znajomości.