Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na taka jedna

poznałam faceta...

Polecane posty

Gość na taka jedna

...jakieś 2 mies temu, wszystko fajnie pieknie, spotykamy się, znajomość idzie w kierunku związku że tak powiem...strasznie mi się podoba, odpowiada mi w nim wszystko, wygląd, charakter etc. jest tylko albo aż jeden problem...z tego co widzę i co on mówi, to on codziennie pije.niekoniecznie upija się, po prostu pije piwo. czasem 1,2 czasem 5,10.niezależnie od pory dnia...zastanawiam sie, czy brnąć w to dalej...bo poza tą jedną sprawą jest moim ideałem.... smutno mi no :(

Gość koniec to koniec
cechy twojego ideala skladaja sie na alkoholika,, wiec skoro lubisz to brnij dalej :)

Gość LECHIA GDAŃSK
Moim zdaniem postaw mu ultimatum albo Ty albo nałóg jak wynierze nałog no wiadomo nie kocha Cie tylko Ewe Specjal. a jak wybierze Cie to tez nie znaczy ze bedzie wierny tylko tobie i nie poleci z kumplami na piwko miałam podobny problem tylko,że ja postawiłam mu ultimatum i wybrał mnie, ale po pewnym czasie i tak zaczął chlać wtedy powiedziałm koniec. Po paru miesiacach widziaam ze sie zmienił nie pił normalny był i jakoś znowu jesteeśmy razem. ZRÓB JAK UWAZASZ ALE JA POSTAAWIŁAM NA INTUICJE

Gość na taka jedna
nie, nie lubię. po prostu dobił mnie fakt, że wreszcie poznałam faceta, o jakim marzyłam, który odpowiada mi w 100 procentach...a tu takie coś :(

Gość na taka jedna
sęk w tym, że w sumie jeszcze nie jesteśmy razem...a znamy się za krótko...no i on jak ma do wyboru spotkać się ze mną czy z kumplami zawsze wybiera mnie...cholera no jestem strasznie ostrożna jeśli chodzi o facetów i naprawdę, nie chcę się wplątywać w związek z alkoholikiem..

Gość na taka jedna
ta druga wypowiedz to do lechii gdańsk była

Gość LECHIA GDAŃSK
to moze daj mu do zrozumienia ze na nim Ci zależy.... wtedy możeon bedzie inny... jesli wybiera ciebie a nie kumpli to juz sukses:)