Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewytrzymujetakmizle

2 DNI NIE WIEM CO U NIEGO s

Polecane posty

Nie rozumiem... Mój facet w piątek szedł na impreze... Ja nie mogłam, ale pytał mi się nawet czy może iść... Ja się zgodziłam bez kłótni... Potem w sobote on nie mógł mnie zastać... Napisał "Dzwoniłem do Ciebie, ale nie odebrałaś kochanie:( Musze iść do pracy "... Całe rano pisał mi sms-y, ale nie mogłam odpisać, bo nie miałam na końcie kasy. Napisałam mu potem w sobote wieczorem, że go kocham, że przepraszam, ale byłam z mamą gdzieś itd... Całą niedziele się nie odezwał... Jego najlepszy kumpel mi sie o niego wypytywał, bo mówił, że moje Słońce się z nim umówiło a tel nie odbiera! Wydzwaniałam wielokrotnie... Ale nie odbierał ani ode mnie ani od niego... W domu nikogo nie było, bo nikt nie odbierał tel... Dziś wieczorkiem złapałam jego siore na gg... Napisała mi " A bo jest u kolegi"... Zapytałam czy wzioł kom... "nie"... Faktycznie miał wyłączony dziś... Więc dzwoniłam dopiero wieczorem... Linia wolna a on nie odbiera!! nie bede mu na dom dzwonić, bo późno a poza tym to nasz sprawa a nie jego rodziców... I nie lubie dzwonić na domowy... Boże jak mi źle i jak się denerwuje... To do niego nie podobne... :(

Gość heloooł
Gratuluję! Twój facet to baba :D

Gość niewytrzymamtakmizle
Ty też SE kup :-o Poza tym nigdy nie trzymałam go w klatce..

Gość zobaczymy
wykasuj numer gg jego i komorkowy.ja tak zrobilam i mnie nie kusi:P

Według mnie teraz on ma sytuacje jak Ty wtedy... Pojechał do kolegi.. Nie miał kasy by ci o tym napisać a wcześniej byłaś nieosiągalna...Wielkie mi rzeczy.Pewnie jutro tu wpiszesz,że się odezwał.

On jest taka "przylepa" a to ja jestem strona chlodniejsza w tym zwiazku... Mamy sie pobrac.. Sam namawial... W rodzinie u niego juz praktycznie jestem... W jeden dzien by mu sie odmienilo ? :S

No raczej niemozliwe zeby facetowi bez objawów się odmieniło w jeden dzień bez kłótni... Tymbardziej, że pisał 2 dni temu jak najęty a nie miał odzewu :D

Nikt nie odpowie Ci tu na stawiane przez Ciebie pytania...Można gdybać i gdybać... Jednak musisz z nim porozmawiać i dowiedzieć się o co mu chodzi. Ale moim skromnym zdaniem po prostu wyolbrzymiasz...

No też tak myśle, że to nie problem... Mi się wydaje, że mało prawdopodobne jest to, że on nagle się odkochał w pare godzin :D Ale cuda się zdarzają raz na tysiąć więc .. hehehe

Gość hihihihihihi
a moze sie poprostu obrazil ze nie mialam dla niego czasu i nie odpisywalas, i pomyslal sobie tak ja si eo nia martwilem przez dwa dni to niech sie teraz ona pomartwi chwilke. I nauczysz sie odpisywac