Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jack from uk

east londyn-zycie towarzyskie

Polecane posty

Gość jack from uk

czy sa tu jakies rozrywkowe Polki,chetne ma wyskok do pubu

Gość lady_ch
ho ho.....east londyn....a gdzie konkretnie uderzamy??

Gość eastlondoncalling
a po co ci Polka, znajdz sobie Hinduske,

no toż dopiero sie reklamujesz... mnie juz nie ma w uk a jak bylam nie mialam z kim zabalowac a lubie :D kazdy zmeczony checial odpoczac a to to a to tamto a sama przeto nie pojde ... ech..faceci to maja refleks :(

Gość jack from uk
a juz myslalem ze topik padl ,ze wszyscy spia.ja jestem w romford ale okolice stacji liverpool tez moga byc.podwedzane jakos mnie nie kreca.ot normalne babki,pogadac wypic posmiac sie w pubie

Gość eklerki
no to ja sie podlacze od topik na zasadzie przyczepy ktos chetny na night out w Glasgow?

Gość lady_ch
Old street ta cala okolica to najlepsza imprezonia w Londynie- dobre, klimatyczne miejsca i swiatni ludzie:) czy znacie moze taki bar the Catch? to jest chyba na kingsland rd czy jakos tak....

Gość jack from uk
mayor of london,wschodni to nie tylko murzynowo i pakistanskie getto ale upminster,brentwood,romford.ja sam nie polecam ilfordu,ale sa fajne puby.pelno jest polek po bankach,recepcjach,hotelach ale wieczorem ciezko spotkac czyzby wszystkie wrocily do polski

Gość jack from uk
masz swoje miejsce,swoj pub.ja bylem w revolution,barakuda,kolo liv.t.r ale jakos polek nie widzialem a to city,chyba po pracy robia na drutach

Gość lady_ch
widzisz....ty zansz east lodon z perspektywy the city, dla mnie east london to przede wszstkim male galerie, wernisaze, kluby i puby w ktorych kreca sie sami indywidualisci....dlatego ja lubie okolice Brick Lane i Old Street, a nie Liverpool St... a moze te wszystkie polki z city cierpia z powodu credit crunch>>??dlatego ich nie widzisz w barach

Gość jack from uk
chyba nie.mysle ze ciulaja kase i przezywaja st.zlotego do funta.a Ty czym sie zajmujesz ze takie zaulki Ci kreca.old street i okolice znam je ale nic tam specjalnego nie widzialem.gdzie mieszkasz

Gość lady_ch
studiuje, pracuje i lubie sztuke...chyba wlasnie dlatego tamte okolice mi odpowiadaja....taka ucieczka od nieciekawej, poludniowej czesci miasta.....

Gość jack from uk
to dlaczego jeszcze nie spisz.masz jakiegos emaila co by zmienic sposob nadawania.dlugo tu jestes,co studiujesz.A skad z polski ja sz-n.

Gość jack from uk
to dlaczego jeszcze nie spisz.masz jakiegos emaila co by zmienic sposob nadawania.dlugo tu jestes,co studiujesz.A skad z polski ja sz-n.

a ja z chadwell heath,wiec jestesmy sasiadami:-)wiesz,ze to juz podchodzi pod essex,a nie east london?

Gość jack from uk
a juz myslalem ze wszyscy wyjechali.lalka masz swoje ulubione miejsce.moze zrobimy cos w weekend,dobrze znac sasiadow.masz racje to essex.

Gość jack from uk
a juz myslalem ze wszyscy wyjechali.lalka masz swoje ulubione miejsce.moze zrobimy cos w weekend,dobrze znac sasiadow.masz racje to essex.

Gość jack from uk
topic padl jak funt .dzis 4.76

Gość lady_ch
wymieklam wcz przed kompem- zmecznie londynem daje o sobie znac wlasnie w taki sposob. Wlasnie jestem w kraju i staram sie zregenerowac energie, wracam na halloween by pierwszy raz wziasc udzial w maskaradzie....wpadajcie przebrani za dziwolagi do catcha na shoredith, jesli tylko lubicie wyluzowane klimaty... ladychaterley@o2.pl

Gość jack from uk
a w ktorym miescie jestes.czasem to ja jestem wyluzowany az za bardzo.wracasz na miotle

w lonynie mieszka tak jak i w polsce na pol-wch....chyba sie juz tak jakos przyzwyczilam mimowolnie do kresowych klimatow:)wracam nie na miotle tylko na super nowoczesnym odkurzaczu o nazwie henry wyposarzonym w dwa kolka, aby zapewnic leprza przyczepnosc w czasie ladowania;)

Gość jack from uk
lady odpiszesz na emaila.to Ty gdzie jestes teraz bo nie czaje.lepszy odkurzacz od samolotu,bo pilocik moze sie wkurzyc jak dostanie 6999.99.ludzie to maja w glowach... ale zeby pilot

wyjechalam w przerwie miedzy semestrami do domu,do kraju ...takie tygodniowe wakacje...a pilocik to tylko kolejny przyklad ciulaka....napisz to odpisze:)

Gość mataleo
hey, jest ktos z Watford? :)

Gość malowana lala 33
sa jacys chetni na male co nie co.moze jakies girls nie spia i maja ochote na pogawedke

Gość Hey ja z Wattord
Jestem!! :)

Gość malowana lala 33
witaj. Co to znaczy jestem.jestes he or she

Gość He. Ale from Watford