Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuurydzianka

jeszcze raz o prezentach

Polecane posty

Gość kuurydzianka

Czy ucieszyłybyście się z bardzo drogiej filiżanki z ekskluzywnej porcelany (koszt to ok. 300zł)? Wybieram się na ślub córki mojej bardzo bliskiej przyjaciółki i chciałabym kupić coś naprawdę wyjątkowego. Myślicie , że taki prezent będzie ok, czy dać im bardziej tradycyjny prezent?

Gość dominikalllwwwwww
mysle ,ze lepiej kupic cos tradycyjnego

Gość no nooo
dosc dostojny prezent by dostala... tylko zapytaj sie siebie czy pozna sie na takiej filizance.. Troche ja napewno znasz. Mozesz miec jak najbardziej dobre checi... a wyjdzie niezadowolenie..

Gość Oczywiście miły prezent
cenię piękną porcelanę, pytanie tylko... czy ona ceni, bo jeżeli nie, to Twój prezent będzie takim dodatkiem do kubeczków śniadaniowych po 5 zł.

Gość kuurydzianka
dzieki za odpowiedzi, a jeszcze odpowiedzcie na pytanie, czy same chciałybyście dostać taki prezent?

Gość no nie bardzo
lepiej już daj je te 300 zł, sama sobie kupi coś pożytecznego.

Gość wydaje mi sie
ze lepiej dac mlodej parze te 300zl zeby kupili sobie to co im sie w danym momencie przyda. Podajrzewam ze dostana nie jeden komplet kubkow, czy filizanek i pijac z nich nie beda widzieli roznicy ze ten jest za 10 a \"Twoja\" za 300zl:(

Gość zdecydowanie bardziej
wolalabym dostac 300zl od kolejnej skorupy, ktora gdzies trzeba postawic, bo nie wypada pozbywac sie prezentow, poki sie nie zuzyja (a ja nie z tych, co specjalnie cos niszcza). O wiele lepszym pomyslem moim zdaniem byloby podarowanie mlodej parze tych 300zl ;)

Fajny prezent jeżeli idziesz do zamożnej pary, która już wszytsko ma i nic jej nie potrzeba. Wtedy można kupować drogą porcelanę i mieć nadzieję , że młodzi choć troche się ucieszą. Ale i tak uważam , że prezent dobry na 50tą rocznicę ślubu dla staruszków, a nie dla młodych ludzi. Mnie by nie ucieszył, zwłaszcza jeżeli byłaby to tylko JEDNA filiżanka!

nie chcialabym dostac jednej filizanki, niewazne jak drogiej i ladnej. Kurzolapow mam w domu dosc, wystawka szkla za szybka mi sie nie podoba, pije z kubkow, chyba ze mam gosci ale wtedy potrzebny jest komplet filizanek a nie jedna.