Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*nadziejka*

w którym tc poczułyście pierwsze ruchy dziecka??

Polecane posty

zakładam ten wątek, bo jestem ciekawa od kiedy czuje sie pierwsze ruchy dziecka i czy to prawda, ze chlopcy zaczynaja sie kopać pierwsi? Jakie sa Wasze doswiadczenia???

Gość w pierwszej ciąży
ruchy synka poczułam w 16 tygodniu, w drugiej córeczka kopnęła mnie pierwszy raz w 1 dniu 14 tygodnia!!!

no ja mialam dosc szybko bo w 16 to tak kopal moj maly synek ze wszyscy mogli go poczuc. a prysznic to byla juz meczarnia bo kopal jak maly zrebak, i wypinal sie przez skore wiec wygladAł jak kluska, jak byl wiekszy to mialam albo jego pupe wypieta albo stopke :)

Gość onaaaaaaa30
spodziewam się chłopca i poczułam pierwsze delikatne ruchy w 18tyg, to będzie moje pierwsze dziecko.

Gość TysiaTysia
A ja pierwsze "bąbelkowanie" synka poczułam koło 12 tygodnia,pierwsze mizianie na początku 16 :) teraz wierci się niesamowicie :)

Gość swwwwwwink
Małżeństwo, nowy dom... piękna łazienka z wieloma lustrami. On poszedł zaprosić na parapetówkę, a ona naga zaczęła tańczyć w łazience patrząc na swoje piękne ciało. Zrobiła szpagat i się przyssała! Mąż wraca, patrzy, łapie pod pachy, próbuje podnieść.... nic! Dzwoni po majstra. Ten patrzy i mówi: - Panie, trzeba kuć! - Co Pan, kurwa? Gres z Włoch za 4 tys. euro! - Jest inna metoda, ale może się nie spodobać... - Panie, wszystko ale nie gres... Master ślini palce, łapie ją za sutki i zaczyna delikatnie kręcić... - Co Pan, kurwa odpierdalasz? - pyta mąż - Panie...podnieci się, puści soki, przesuniemy do kuchni i oderwie się z gumoleum..

Ja jestem w 16tc,nie mam doświadczenia,bo nie mam jeszcze dzieci ale wydaje mi się ,że wczoraj coś poczułam:) Leżałam dłużej na boku i przez chwilę coś mi się przesuwało w środku:) Nie wiem czy to były ruchy dziecka,mam nadzieję,że tak:))))

Gość pierwsze ruchy
poczulam w 18 tc takie delikatne, w 22 tc rozbrykal sie moj synus na dobre :D