Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sleepless

pieczenie w trakcie stosunku

Polecane posty

Gość sleepless

Wiem, że przede wszystkim trzeba pójść do lekarza itd Tak też zamierzam jak najszybciej zrobić. Ale czy ktoś miał podobny problem i co może być jego przyczyną? :(

Gość alabastrowaaaa
przyczyna sa drozdzaki cyzli rozwijajaca sie grzybica, jeden z objawow. Ja tak mialam po wyjezdzie nad morze, poszlam odrazu do pani ginekolog i dostalam 3 tabletki wszytsko przeszlo. pozdrawiam serdecznie

Gość małgorz999
tez wlasnie cos takiego ostatnio w niedziele mialam...a wczesniej leczylam sie na grzybice... czyli to pewnie powrot jej???? no to pewnie moj facet to ma i jak sie wylecze to i tak bedzie mnie zarazal???:(

Gość alabastrowaaaa
twoj partner moze miec bezobjwawowa naprzyklad, ale to tak pieczenie jest jednym z objawowo dowiedzialam sie dokladnie od pani ginegolog, to juz jest alarm , ze wlasnie sie ona rozwija. ja tendencji do niej raczje nie ma, na wraca mi sie naszczescie, uzywam lactacyd ten plyn i jestem zadowolona

Gość małgorz999
no ja uzywam plynu soraya, ale chyba kupie cos lepszego, czytalam ze jakies globulki bez recety na flore sa dobre moze tez sprobuje,a do gina sie wybiore...poczekam jeszcze pare dni , jak cos to zadzw sie umowic z ginem

Gość małgorz999
a no i powiem mu zeby przepisal cos dlapartnera tez, bo tak to bezsensu ja sie lecze a on nie ...to na nic takie meczenie sie z globulakmi, szlak by to trafil

Gość vikuśia
tak to objaw grzybicy facet,jeżeli nie bedzie się równiez równoczesnie leczył to bedzie zarazał. Może mówic że nic nie ma ale faceci zwykle przechodzą to bezobjawowo.... a te tabletki z naturalna florą to lacibios femina, lactovaginal najpoplularniejsze......ale tak wogóle to wazne żeby w trakcie leczenia i troche po nim sexu nie było wogóle :(

Gość małgorz999
albo jak juz to w gumie tylko:)

Gość vikuśia
o własnie w gumie :) i to nawet po skonczeniu leczenia jeszcze przez dłuzszy czas.......my raz z moim facetem za szybko zaczelismy po leczeniu i to bez gumy i po miesiącu mielismy znowu to samo i powtórne leczenie. A ty jak się wyleczysz to bierz takie tabletki któe odbuduja flore naturalną bo to wazne a lekarze niestety czesto nie mówią.......

Gość sleepless
hm, no albo grzybica albo zapalenie pęcherza. Bo czytałam że pieczenie może być tez objawem właśnei jego zapalenia :(

Gość seyseysey
co do pieczenia podczas stosunku, to możliwe to jest tylko wtedy kiedy kochamy się w kuchni, mam wtedy blisko do piekarnika :D

Gość sleepless
hm, wie ktos ile czasu trwa leczenie w tych obydwu przypadkach?

Gość monisiamika
leczenie grzybicy zalezy od tego jakie ci tabletki, globulki przepisze gin. Ale tak srednio trwa to tydzien, a sexu nie moze byc 2 tygodnie :(

Gość sleepless
dam radę ;) oby to tylko nie było coś poważniejszego :( dzięki bardzo za odpowiedź :))