Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotkastokrotka113

jak mu to napisac????

Polecane posty

Gość dorotkastokrotka113

wczoraj powiedzialam koledze ze mi sie podoba :o i czy chcialaby zebysmy przeszli z etapu kolezenskiego na wiecej....zdziwil sie bo znamy sie tylko dwa miesiace i to przez interenet:o wypita bylam to mnie jakies durne gadanie wzielo :o dzisiaj zajebiscie zle sie czuje,,,,nie chce tego odwolywac bo bez sensu ále chce mu cos napisac zeby nie myslal ze mam jakies nadzieje i w ogole...jak mu to napisac?

Gość ddddwedw
zmaściłaś jedyn slowem... szkoda, ze nie ugryzłaś sie w jezyk i to jeszcze na gazie byłeś... uuuuuu powiedz, ze bardzo go lubisz, ze mowilas powaznie (nie wycofuj sie, bo uzna ze jestes chora), ale to zły pomysł, nie jestes gotowa na to... a moze sie myle?

Gość dorotkastokrotka113
hmm....ale bardziej wolalabym sie rozpisac:) zeby nie myslal ze mam nadzieje, zeby nie myslal ze jestem w nim zakochana po uszy bo tak nie jest...

Czasem lepiej lakonicznie się wypowiedzieć i poczekać na reakcję. :) Ty mu napiszesz, że Go lubisz albo coś podobnego, a On odpisze na przykład: "Ochłoń". :)

Gość ddddwedw
zgadzam sie. WG mnie kobieta kiedy za szybko wyznaje jakies "uczucie" do faceta, jest przegrana :/ zmasiclas i tyle

Gość dorotkastokrotka113
kurde wiem wlasnie:o i dlatego chce cos z tym zrobic...

Gość dorotkastokrotka113
hmmm....no ok :) napisze tak:) napisac to z usmieszkiem?

No pewnie. :) Tylko, żeby potem nie było na mnie. :) Ja bym tak w każdym razie napisała. Mnie też nieraz poniosło.

Gość dorotkastokrotka113
moze napisze mu tak: "Wiesz, troche mnie wczoraj ponioslo :) Czuje sie jak debilka....:D....sorki :)" tak moze byc?:)

Gość dorotkastokrotka113
spoko, dzieki musztardko :)

Gość ddddwedw
nie pisz jak debilka.... nie pisz tego... po co ma ci ewentualnie ptzytakiwac Napisz sorry :)

Gość ddddwedw
wyrazisz siebie jako zenujaca laske, po co co to, uzeyj innego slowa, chyba ze chcesz uchodzic za debilke, to twa sprawa

No coooo.... Trzeba być konsekwentnym i odpowiedzialnym za swoje czyny. Bywało, że na drugi dzień nie pamiętałam nawet co pisałam... To miałam brnąć dalej? Walę skruchę i tyle.

Gość dorotkastokrotka113
musztarda masz Ty racje:) juz wyslalam :)

Gość dorotkastokrotka113
pierdole was a co zes powiedziala mniej wiecej? :D

Gość dorotkastokrotka113
zdaza sie nawet najlepszym :) a sluchajcie....mam dzisiaj byc dostepna i rozmawiac z nim jakby sie nic nie stalo? czy moze odpuscic sobie dzisiaj rozmowe z nim?

Gość dorotkastokrotka113
??

Gość dorotkastokrotka113
tak dokladnie, mowi to po wypiciu alkoholu, po 2 miesiacach znajomosci pyta czy nie chcial by czegos wiecej :) on sie dziwi ze tak szybko:) oprocz tego ona pisze mu ze ma co noc o nim mysli erotyczne :)