Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykla dziewucha

ktory to juz raz? facet nawet jak ma ladna buzke to jest chujem

Polecane posty

Gość zwykla dziewucha

nawet jak obiecuje zlote gory, nawet jak zapozna mnie ze swoja rodzina ktora de facto mnie zaakceptuje i bardzo polubi, nawet jak pisal do mnie smsy codziennie, nawet jesli wysylal m rmantyczne piosenki... to jest tylko facet!!! ps. chyba wrocil do swojej eks ktorej nie lubi cala rodzina, znajomi, a on ja chyba kocha... to juz 3 facet ktory zostawia mnie dla innej kur.wa ;/

Gość zwykla dziewucha
wybaczcie za skladnie, chaotycznosc i w ogole balagan :(

Gość zwykla dziewucha
zdziwilbys sie jeszcze :] mam po prostu pecha, trafiam na samych niezdecydowanych facetow ;/

Gość zwykla dziewucha
spierdalaj Myrevin zlamany fiucie

Gość zwykla dziewucha
wcale nie pisalam zeby ktokolwiek stad spierdalal ;p

Gość zwykla dziewucha
spierdalac z mojego tematu

Gość zwykla dziewucha
jestem szmatą

Gość zwykla dziewucha
nie znasz mnie a ja ciebie wiec niech kazdy zostanie przy swojej racji, ja ciagle bede utwierdzona w przekonaniu ze mam pecha dla faceta zerwalabym gwiazde z nieba a oni? moimi staraniami podetrą sobie dupe :]

Mam wrażenie że pałasz jakąś niewytłumaczalną agresją w stosunku do mojej osoby. Rani mnie to mocno. :( :classic_cool:

Gość zwykla dziewucha
spie**alaj Myrevin a kysz!

Gość Jaaccoo
Z reguły jak facet ma ładną buźkę to jest chujem i tyle... :) Są dziewczyny, którym podobają się tylko kolesie-chuje i tyle. Same z tłumu wybierają tylko takich osobników i tyle. Następnym razem proponuję się związać z typem który Ci się nie będzie podobał, może nie okaże się frajerem i tyle. Aha i facet nie musi być piękny,ale musi być konkretny, itp itd... pozdrawiam :)

gwiazdkę z nieba? może to jest właśnie problemem, zastanów się, czy Ty tych facetów nie zagłaskujesz :o

Gość zwykla dziewucha
moze wlasnie we mnie lezy przyczyna tych niepowodzen? ale jesli im nie pasowalo to kurwa czemu nie powiedza ze to to i to jest we mnie takie a takie a to im przeszkadza? bo z wyrazaniem u was uczuc jest ciezko a szczerosc to kolejny problem ;/

moimi staraniami podetrą sobie d**e :]" } Po tym jak mnie potraktowałaś uczyniłbym to samo, z dziką rozkoszą. :P

Gość zwykla dziewucha
sorry jeszcze tak off topic, jak wypatroszyc kure?? bo wlasnie przejechałam jedna na podworku, i teraz by sie rosuł przydał

Autorko może należysz do tej grupy dziewuch,którym nie ma sensu czegokolwiek tłumaczyć i faceci to wyczuwają? Dajesz poprostu do zrozumienia,że jesteś naj i w ogóle cacy,a facet ma się z tego powodu cieszyć i tyle.

Gość zwykla dziewucha
kurwa co za beznadziejny podszyw ;/

Gość miekki wacek
to wystarczy miec ładną bluzke i juz cie mozna wyrwac??

Gość zwykla dziewucha
o nie nie jestem farbowana blondyneczka ktorej beda pluc w twarz a ona bedzie mowic ze slonce swieci ;/ ehh zgnebiono mnie kolejny raz na kafeterii, tutaj wstrzelic sie z tematem, zeby ludzie pomogli i doradzili to jak gra na loterii idzcie ulepszac swiat idealni wyslannicy kafeterii cya :classic_cool:

Ty nie chcesz rady tylko wyłącznie potwierdzenia postawionej przez Ciebie tezy i obrzucenia błotem wszystkich facetów bo akurat dotychczas nikomu twoja osoba nie odpowiada :D:D:D:D:D:D