Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatkaaa

wstydze sie swojego dziewictwa ....w wieku 25 lat

Polecane posty

Gość ej no nie przesadzaj
to jeszcze nie wstyd :) ja znalazłam faceta który w wieku 26 lat był prawiczkiem i do tego przystojjnym co mnie zaskoczyło kompletnie i wszystko z nim oki po prostu zal mu było z kims spac jak nie był pewny ze chce byc z dana osobą .Różni są ludzie :) nie wstydz się

Gość nie zachwuj się jak wariatka

Gość swewed2qd w
tez bym sie wstydziła

Gość wariatkaaa
boje sie powiedziec facetowi o tym jak zareaguje nie wiem moze wcale sie nie przyznam?

Gość przesadzasz kobieto
to nie wstyd

Gość ja bym sie cieszyła

Gość w.w.w.
a czeo sie boisz?? przeciez Cie chlop nie pogryzie z tego powodu. powiedz, przynajmniej: a) będzie delikatny, b) nie zdziwi się jak sobie jakos tam lekko nie poradzisz, c) bedzie Cie szanował :)

Gość ooooooooooooo
Mój pierwszy partner zareagował (miałam wtedy 24 lata) w te słowa "dziewica ? w tym wieku?". Wiem, jak sieczujesz, ale powiem ci, ze jak znajdziesz faceta, któremu na tobie zależy, to nie będzie cie wyśmiewał. 25 lat to jeszcze wcale nie tak dużo. Różni są ludzie, niektórzy sa bardzo nieufni i nie rozbieraja sie przed byle kim. Nie stresuj się.

Gość wariatkaaa
no wlasnie tego sie boje ze tak zareaguje a skad mam to wiedziec przekonam sie jak mu powiem ale zawsze to odkladam na ppotem zwyczajnie sie boje chyba jestem tchorzeem:O

Gość ooooooooooooo
Nie mysl o tym, co powie. Jak postanowisz, że z tym gosciem chcesz uprawiac seks, to po prostu do tego doprowadź, a jak on cos skomentuje, to skomentuje i juz. Nie umrzesz od tego. Nie oglądaj sie tak na innych i nie uzależniaj swojego zycia i dobrego samopoczucia od tego, co ci kto powie. Nie warto. Rób to, co sama chcesz