Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka jaaaaa

moja ginka jest gburowatą babą a wasze ginki?

Polecane posty

Gość jaka jaaaaa

dotrwam juz do konca tej ciązy bo niemam wyjścia. gburowato odpowiada, badania dl niej to rzecz okazjonalna, ni jest dobrym fachowcem a wasze ginki jakie są

Gość rosół
czemu nie mialas wyjscia?

Gość jaka jaaaaa
i zapomniałam dodać, że jest ojcem mojego dziecka :)

Gość no własnie dlaczego nie miałaś
wyjścia? Przecież możesz zmienić lekarza w każdym momencie. Ja bym na to nie pozwoliła. Już na początku ciąży zrobiłam rozeznanie i wywiad wśród znajomych aby wybrać najlepszego lekarza. Od jej umiejętności zależy zdrowie twoje i twojego dziecka!

Gość łączę się w bólu
Ja właśnie wczoraj zmieniłam ginekologa- tez miałam taką babę gburowatą, może dlatego, że państwowo. Wczoraj za namową przyjaciółki poszłam do jej ginekologa- faceta, który prowadziła jej dwie ciąże i jestem bardzo zadowolona- poświęca czas na wyjaśnienia, kieruje na badania ( u tamtej sama sobie zrobiłam najważniejsze( m.in. cytomegalię i toksoplazmozę), bo jakbym na jej skierowanie czekała to bym się nie doczekała). W czasie wizyty prawie nic nie mówiła i spławiała pacjentki po 10 minutach. Tak jak napisała poprzedniczka- zdrowie Twoje i dziecka jest najważniejsze, zmieniaj lekarza!!!

Gość sadas
a ja mam sympatyczną, pełną ciepła, naprawdę kompetentną babkę. Uwielbiam ją obojętnie czy przyjmuje mnie państwowo czy prywatnie. Jest genialna.

Gość lekarza można zmienić
choćby tydzień przed porodem, żadna umowa przecież z gburem Cię nie wiąże. Ja mam gina od 2 miesiaca tego samego, za tydzień ostatnia wizyta i wiem, że będzie mi go brakowało, super gość i kompetentny lekarz, aż szkoda, że te miesiace tak szybko zleciały.

mozesz zmienic w kazdym momecie. Moj gin jest facetem (w dodatku murzyn ale mi to obojetne). Nie jest gadula ale jest kompetentny i odpowie na wszystkie pytania. Odbieral moj porod i teraz nadal do niego chodze. W sobote sie przeprowadzam i bede musiala pomyslec czy dojezdzac do niego czy poszukac kogos innego. Musisz sie dobrze czuc ze swoim ginem i ufac mu/jej. W koncu prowadzi Twoja ciaze :O na kiedy masz termin?