Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malvi

do doswiadczonych w braniu tabletek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość orzeszek z solą
przesunęło mi się jeden dzień...na początku miałam w soboty....potem w niedziele...teraz znowu przewaznie mam w soboty...ale w niedziele mam zawsze....nigdy nie było tak zebym wogóle nie dostała

Gość malvi
moze i u mnie tez tak bedzie:)

Gość kaska3232
pomocy!!!! moj problem polega na tym ze biore Yasminelki od marca po czterech miesiacach przyjmowania konczylam opakowanie w poniedzialek i dostawalam miesiaczke w czwartek ale w zeszlym miesiacu skonczylam w poniedzialek ale dostalam w srode!! ale problem mam teraz bo w zeszlym tygodnie w poniedzialek konczylam a dostalam juz dwa dni szybciej w sobote i mialam juz miesiaczke a musialam wziasc jeszce trzy tabletki!!

Gość kaska3232
co sie dzieje?? wzielam po 8 dniach dzisiaj normalnie dalej ale czy jestem zabezpieczona czy tydzien mam odczekac??

Gość malenka2906
dziewczyny! a ja mam taki problem! biore własnie 16 tabletke z drugiego opakowania Cilest, pare dni temu kochałam sie z chłpakiem, skonczył we mnie i był bardzo głeboko... dzień wczesniej spóźniłam sie z tabletką o 1,5 h... ;/ myślicie, z byłam dobrze zabespieczona?? to była nasz piewszy raz bez gumki! było bosko... ale troche sie martwie... prosze o jakąś odpowiedź.:) co o tym sądzicie?

Gość malvi
1,5 h to nic akiego, spokojnie:)

Gość malvi
no i w koncu dostalam tek okres ;)