Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna blondynka

Prosze o radę, czy on sie odezwie???

Polecane posty

Poznałam fajnego faceta w piatek na imprezie, spedzilismy troche czasu, wydawał się mną zainetersowany wzial numer telefonu po czym odezwal sie w sobote (tzn wyslal smsa) Od tej pory cisza, mielismy sie spotkac... denerwuje sie ze to juz kolejny co mnie oolal jak myslicie, do ilu dni facet powinien sie odezwac tzn jak długo robic sobie jesczze nadzieje?

Gość Złociutki
nie odezwie sie, bo poznal ladniejsza, od ciebie wzial numer dla z braku laku...

Gość dariusz szpanowski
Złociutki ma rację,inna szybciej mu pupcię wystawiła:)

ja wcale brzydka nie jestem... nie rozumiem czegos takiego jak branie numeru z braku laku, gdybym mu sie nie podobala to by nie spedzil ze mna tyle czasu

napisal mi w smsie ze ma nadzieje ze sie spotkamy, ja mu odpisalam ze chetnie i zeby sie odezwal to sie umowimy no i cisza..... ile moge sobie jeszcze robic nadzieje???

Gość wszechwiedzacy__czesio
jesli bedzie mial ochote cos przeleciec to sie odezwie

Gość wszechwiedzacy__czesio
wtedy przeszuka wszystkie stare numery, zadzwoni - ta nie da - to do nastepnej

Gość nie odezwie sie albo odezwie
po czaaaasie.... to jest typowe.... do mnie pare dni temu zaczal wydzwaniac i wypisywac koles ktorego poznalam ok. pol roku temu na imprezie... wtedy tez pamietam ze mielismy sie umowic, spotkac, pogadac... zadzwonil zaraz na drugi dzien po tej imprezie i mial sie jeszcze odezwac... i sie odezwal ale dopiero teraz :o na pytanie co mu sie nagle o mnie przypomnialo, odpowiedzial ze dlatego ze jak mnie poznal to sie wydalam taka slodka i urocza !! :D slodka i urocza?? i kurwa pol roku sie nie odzywal ?? :o:D teraz ja sobie go olalam:) i nie reaguje bo w tym momencie to on mi lotto :)

Gość hihihihihih................
Dziwczyna a czemu ty robisz problem???????????????? Poznalas faceta fajnego pogadaliscie na imprezie, wziol numer telefonu i sie odezwal w sobote - spoko skoro teraz milczy znaczy sie ze chyba jednak nie jest zaintereswoany, no i daj mu czas. Faceci niekoniecznie od razu sie zakochuja po jednej rozmowie. Mi sie wydaje ze facet pomyslal tak : fajna dziewczyna wezme sobie numer, na drugi dzien sie odezwal i tyle - przeciez bez zadnych zobowiazan to bylo i o co tyle problemu????????????? A co on ci napisal i co ty mu odpisalas???????? Ja bym wogole nie czekala na jego sygnaly bo i po co po jednej rozmowie na imprezie, a jak sie odezwie to bedziesz mile zaskoczona i tyle, nie czekaj n ajego smsy i nie pisz do niego i zobaczysz. wesz tego kwiata jest pol swiata

Gość bez problemu
nie odezwije sie bo glupia z ciebie blondynka:)

Gość ooooooooooooooh
poczekaj... chwila... mmmm, mmmyslę! odbieram sygnał międzyplanetarny i... nie, nie odezwie sie.