Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

PROSZE POMOZCIE !!! NIE WIEM JUZ CO ROBIC EHHH

Polecane posty

olalalala - chyba masz racje ;/ nic mu nie powiem .. i pojade ... a jak jego mama otworzy drzwi i mnie zobaczy hehe ciekawe co zrobi .. jego brat mi mowil ze juz mnie mama zapraszala i jemu to mowila zeby mi przekazal bo wiedziala ze jak powie mojemu chloopakowi to on i tak mnie nie zabierze ...a mame ma podobno fajna :) ale mojego chlopaka wkurza bo mowi ze ciagle go nadzoruje ( co robi itd.) tak szczerze- hehe jego kolega tak chcial juz zrobic ;d zebym przyjechala i ze on mnie zaprowadzi i jak cos to poprosze go o pomoc ...bo chlopaaka brat tez taki wstydliwy ;/

dziekuje za rady :) lece na klanik poki co :)

mam nadzieje ze tak postapisz :) buzki i uszy do gory ;) pozdrawiam , powodzenia :) na przyszlosc wiecej pewnosci ..:*

Też ci radzę po prostu wpaść po prostu na herbatkę do jego mamy. Skoro ciebie zapraszała, to nie będzie nic dziwnego. A jak twoj facet coś będzie miał przeciwko, powiedz, że nie do niego przyszłaś, tylko do jego mamy i brata :p hahaha

tak zrobie :) dzieki dziwczyny :) pozdrawiam :)

Gość ooooooh
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

nie ,ja nie moge tego zrobic :(( tak bez zapowiedzi jechac;/ sama bym byla na niego wkurzona gdyby mi tak zrobil ;/ balagan w domu ,ja nie przygotowana ... nie nie:( jego mama moze byc zla,moze cos robic ,miec balagan w domu a ja tu nagle sie zjawie :(( co ja mam zrobic innego :( ?? obrazic sie :(?? odejsc :(??