Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

PROSZE POMOZCIE !!! NIE WIEM JUZ CO ROBIC EHHH

Polecane posty

ja juz nie wiem co robic ;( wybaczcie za bledy ale nie mam glowy do tego ;( wlasnie placze ;( i nie wiem co robic ;( moj chlopak jeszcze nigdy mnie do siebie nie zaprosil ;( bo uwaza ze nie ma po co ;( ze jego mama mnie widziala na kasecie ze slubu jego kuzyna i wie ze jestemy para i ja nie musze do niego jechac ;( zerwalam z nim ;( bo nie czuje sie na powaznie ;( nawet jego mamy nie znam ,tylko ona mnie z kasety pff ;( on mowi ze nie czuje sie gotowym ;( ale na co kurwa tu byc gotowym ?/ to glupia wymowka ;( on ze wsi ... zakompleksiony..niesmialy..ja jego pierwsza dziwczyna .. on taki dzikus jest ... ma pokoj z bratem i sie wstydzi mi to powiedziec ( wiem to od jego kuzyna) ..moze to o to chodzi co ? nie wiem juz co myslec ;( nie czuje sie na powaznie ze mnie kocha a on mowi ,,przestan to nieprawda,po prostu nie widze potrzeby zebys tam jechala ,to przypal'' ;( o co chodzi eh :(??? pomozcie :(

aha - jestesmy ze soba 2 lata juz :( przeszlo ...

nawet jego kumple sie juz smieja ze co on wyprawia ,ze ja nie znam jeszcze tesciow eh ;(( a planujemy sie pobrac ale to dopiero za ok.5 lat ,bo narazie nam nie spieszno do obowiazkow :(

moze sa biedni i wstydzi ci sie pokazac obskurnego domu...o tym nie pomyslalas?moze maja gospodarke i nie bylo kasy na dom,wiec wyglada tam jak za towarzysza Gierka :)

Zwodniczy Aniołek - ja mu mowie to samo a on na to zebym smieszna nie byla ;( ze to przypal ,ze rodzice beda mnie wolac a on ich nie lubi ;/ ale ja sie nie czuje na powaznie ;( tak szczerze - dom widzialam jedynie z zewnatrz ... w nocy ... ma konie ,o tym wiem .. bylam zobaczyc je ... dom maja po dziadkach .. i sa bogaci mimo wszystko ... tak slyszalam .. ale czego on sie wstydzi ?? przeciez ja nie patrze na to jak on ma w domu ;(( Zwodniczy Aniołek -a za ile powinnismy sie pobrac??

olalalala-on uwaza ze przeciez u mnie sie spotykamy i ze nie ma potrzeby zeby u niego byc :( i sie dziwi co mi tak zalezy :( mowi ze musi sie przygotowac ,posprzatac pokoj .. ale od maja juz mnie zwodzi ;( bo wczesniej mu nie trulam ale jego kuzyn mnie zmotywowal :(

no to jak nie lubi swoich rodzicow,to co sie dziwisz,ze cie nie przedstawil? nie zalezy mu na ich zdaniu.moze to rzeczywiscie srednio mili ludzie i zaraz by sie zaczela krytyka ciebie. ja mam taka siostre mojej babci,ktora tylko szuka jak ci dokopac.a to powie,ze utylas,a ze narzeczona brata ma duzy nos.glupie i raniace.moze tego chce uniknac

Nie wiem ile masz lat, ale to trochę naiwne robić tak dalekosiężne plany. Przecież nie wiesz czy z nim będziesz jeszcze za te 5 lat... Ale to naprawdę dziwne, że nie chce Cię przedstawic rodzicom. Myślę, że dobrze zrobiłaś, że się z nim o to pokłóciłaś. Może przemyśli co nie co.

tak szczerze - a jego kuzyn mi mowil ze wlasnie mame mooj chlopak ma super,ze jest rowna babka,ze mozna z nia pogadac i wogole, ale za to tata jest ostry i w domu krzyczy i trzyma wszystkich mocno :( moze moj chlopak tego sie boi ? nie wiem co myslec juz ;( mam glupie mysli ;( ja nie wiem o co chodzi naprawde ;( boje sie ze po prostu on nie ma mnie na powaznie i nie chce przedstawiac bo na wsiach podobno jest tak ze chlopak do domu jak przyprowadza dziewczyne to znaczy ze slub bedzie i zaraz wszyscy gadaja .. i ze sdo domu jest przyprowadzana tylko ta jedyna .. wiec boje sie eh ;(

oboje mamy po 20 lat .. ja jestem jego pierwsza dziewczyna a on moj drugi chlopak i dlatego dziwie sie ze on nie chce mnie do siebie zabrac bo poprzedni chlopak to po miesiacu poznal z mama :(( mimo ze ani ja go nie kochalam ani on mnie :( luzne chodzenie to bylo :((

juz nieraz grozilam ze odejde z tego powodu.. a on na to ciagle ,,no daj mi czas prosze'' .. i dodawalam ,,i tak wiem ze nie zerwiesz bo mnie kochasz'' ... super co :(?

Też miałam chłopaka ze wsi na gospodarce. I nigdy nie miał oporów, żeby zaprosić mnie do siebie. Nawet wtedy gdy jeszcze nie byliśmy parą :D. A zachowanie Twojego chłopaka jest naprawdę nienormalne! A Ty z nim chcesz ułożyć przyszłe życie :(

olalalala - no wlasnie dlatego nie wiem o co mu chodzi :( ja sie nie czuje na powaznie :( u mnie w rodzinie wszyscy sie dziwia dlaczego jeszcze u niego nie bylam :( i zerwalam dzis z nim bo to byla ostatnia szansa .. od soboty o tym wiedzial i co ? stwierdza ze nie jest gotowy ze musi posprzatac i mamie powiedziec :((

Zwodniczy Aniołek - dla wszystkich wokolo zachowanie mojego chlopaka jest nienormalne :( jego brat ostatnio mi powiedzial ze mama zaprasza mnie na herbate a moj chlopak od razu na to ,,nieeeeee nie nie nie'' :( i kumple do niego ,,co Ty wyprawiasz czlowieku?'' :(( nie rozumiem go :(( czy on sie czegos wstydzi ?? on mowi ,,bo to przypal jak dziewczyna do domu przychodzi'' :( ehhh :(( no chce sobie z nim zycie ulozyc .. dlatego teraz chce wszystko unormowac .. :(

a.b.c - a jak dlugo jestes z chlopakiem ?? ale ja ciagle prosze o to swojego chlopaka i juz mi glupio i okropnie sie z tym czuje :((

Zwodniczy Aniołek - gowniarz to napewno bo heh on sie nawet moich rodzicow wstydzi :( no mowie wam - takiego czlowieka nie widzialam nigdy na oczy !! a kocham go strasznie mimo ze z niego taki wstydzioch i dzieciak i dzikus :(( moich rodzicow unika jak ognia a jak oni zagadaja to sie robi czerwony i nie moze nic powiedziec ;/ iska_bj - hehe nie ma napewno ,jestem tego pewna :)

olalalala - hehe dobry pomysl ;d chcialam tak zrobic .. ale kurcze .. sama nie lubie niespodziewanych gosci i moze jego mama sie wkurzy wtedy ;/ rzeczywiscie bedzie balagan w domu a tu ja wparuje ;/ juz kiedys tak chcialam zrobic ,tzn.wkrecilam chlopakowi ze niby jestem u niego w miejscowosci i ze zaraz bede kolo domu a on na to ze go nie ma ;/

to masz mu nic ie mowic... no chyba nie przerazilby cie balagan... ile razy ja zastawalm sajgon u mojego...:D musisz sie przelamac moze akorat mu tego potzeba..:) A tak piszesz .. nie bo to bo tamto .. to do niczego nie dojdziesz.. a skoro mwili ze ma fajna mamae ..:)