Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 28, 2008 przestawiłam meble :O jestem zaspokojona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
....pomawiacz..... 0 Napisano Październik 28, 2008 NIe chciałabyś u mnie w pokoju zrobić porządku? Mi ręce opadają jak mam się za to wziąć :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 28, 2008 pomawiaczu a jaki metraż? bo mnie plecy rypią :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meble.. Napisano Październik 28, 2008 weź przestań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 28, 2008 powinnam zmienić łóżko :O nie mam za co :( kryzys... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusia ględzisz dzisiaj Napisano Październik 28, 2008 ale zazdroszczę Ci, że mogłaś się przemeblować - ja to uwielbiam a nic w tym pojeebanym pokoju przestawić się nie da:( Jest długi i prostokątny a i przejściowy :( Wyro źle stoi...wszystko jest źle nie lubię tego pokoju:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 28, 2008 na ja mam regał z elementów które mogę przestawiać do woli mówisz ze masz przejsciowy...? kurde :O niefajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wierna Adriana 0 Napisano Październik 28, 2008 co skalska...jebadlo sie sypie :> :P nawoluje !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 28, 2008 ano niestety :D zaiste żem niegodna...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wierna Adriana 0 Napisano Październik 28, 2008 e...skoro sie jebadlo sypie babie w tym wieku to zaiste godne :D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 28, 2008 no nie wiem... w końcu ciężar mojego odwłoka też odgrywa pewne znaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wierna Adriana 0 Napisano Październik 28, 2008 moj Pan juz ci pisal...chce ujrzec owy odwlok nawoluje !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
....pomawiacz..... 0 Napisano Październik 28, 2008 Lusesita de Milagros Dolores [zgłoś do usunięcia] pomawiaczu a jaki metraż? bo mnie plecy rypią Tylko 5x5 m. Nie przepracujesz się. ewentualnie później mogę Ci zrobić masaż i shiatsu. Mogę też się pokusić o nastawienie kręgów - ale tej opcji na twoim miejscu bym nie wybierał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 28, 2008 pomawiaczu wchodzę w to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
....pomawiacz..... 0 Napisano Październik 28, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wierna Adriana 0 Napisano Październik 28, 2008 no jasne jakis nieletni chce ci masowac plecy do do mnie juz nie gadasz :o :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Październik 28, 2008 Ciało Ci daje znak, że potrzebuje ruchu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 29, 2008 Adriano czy Ty aby wymasowałabyś moje stare kości...? :O:P Ogórku masz rację moze w weekend nadrobię zaległości :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Październik 29, 2008 Bieg prze cmentarz z przeszkodami ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 29, 2008 Myrevin :D nie :P cmentarze zaliczę w piatek przed dzikimi tłumami chodzi o inną gimnastykę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach