Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yttu

które buty są lepsze?

Polecane posty

Gość mmaamma mia
żadnych bym nie kupiłam ,ale 2 są ładniejsze

Gość patisonekkkk
e tam ja to bym mogla cale zycie przechodzic w jednych butach, tzn jednym modelu :D .http://converse.kipme.pl/ . zeszlej zimy mialam trampki ze skory, ciagle kichalam, ale po prostu w innych siebie nie widze :D

Gość lala1986
2 w szarym kolorze są naprawde ok

wii, a znasz jakies fajne sklepy z butami? bo wiem ze jestes z Kielc :). wspomnialas o tym w paru postach. bo ja wlasnie poszukujejakichs fajnych butow

Gość nooooooa
nie moj styl....ale drugie ladniejsze

Ja ostatnio kupuje buty na Sienkiewce, tu zaraz kolo dworca PKP jest taki sklep \"Aga\", taki z pomarańczowym szyldem, tak są zawsze fajne buty. Tych sklepów jest cala sieć, napewno jest gdzieś kolo Puchatka w jednej z bocznych uliczek i na Placu Wolności. Poza tym CCC czasmi odwiedzam i taki sklep na Sienkiewicza za Pchatkeim w stronę KCK jak idziesz po lewej stronie, chyba też za CCC lu jakoś naprzeciwko. Tyle mi przychodzi do glowy teraz.

A powiedz mi w takim razie gdzie Ty kupujesz buty? I jakieś fajne ciuszki?

Buty kupuje przewaznie w tym sklepie na sienkiewce, na przeciwko ccc o ktorym mowilas. Zawsze sa tam fajne fasony, chociaz same buty sa nie najlepszej jakosci ale ceny naprawde niskie :). A jesli chodzi o ciuchy to z tym jest czasem problem bo nic fajnego nie mozna tu znalezc :o. Zazwyczaj kupuje w sklepach w galerii echo, ale calkiem fajne ciuchy sa tez na planatach. Oprocz tego to na bodzentynskiej jest fajny sklep \'Szopa\". Czasem mozna znalezc tam cos naprawde fajnego :)

Gość ZabiliMnieWeWtorek
2

fabulous szukalam Cię ostatnio po kafe. Szukam ostatnio w Kielcach jakiejś fajnej knajpy. Tylko nie takiej typu Ultra Violet gdzie przychodzą same jakieś lafiryndy jak z E7 tylko czegoś normalnego. Co mi możesz polecić?

A to zalezy co planujesz na wieczor. Jesli szukasz fajnej, klimatycznej i przytulnej knajpki to polecam Pasja Cafe na Duzej albo Kawiarnie pod Aniolem na sienkiewce w bramie obok pretty woman. A jezeli chcesz wyjsc ze znajomymi na drinka to fajnie jest w Hollywood na Wesolej, a jak macie ochote potanczyc to polecam Antiqe na piotrkowskiej albo Africa Pub na podkarczowce. Odradzam Impuls ze wzgledu wlasnie na te blachary. Podobno calkiem fajnie jest tez w Paradoxie ale to zalezy ile masz lat bo tam przewaznie bawi sie mlodziez 17-21 lat. Udanego wieczoru zycze :)

Gość babytn
zajrzyj do ccc. tam znajdziesz oba modele butów. Oczywiście zależy pod jakim kątem patrzeć, czy mody czy wygody. 2 buty są bardziej elektowniejsze, lepiej prezentuja sie na nodze. nie wiem czy jednak w dni deszczowe tez sie tak beda prezentowaly

No ja mam 25 lat i jakoś nie bawią mnie ani imprezy z jakimiś lafiryndami ani też z dzieciakami. Ja ostatnio bylam w Hulaj Duszy, w Czekoladzie, CKMie, pod Aniloem bylam raz poznalam tam fajnego faceta :p ale już więcej tam nie pójdę ;) Teraz spróbuje w takim razie Antiqe i Hollywood - przyznaje że pierwsze slyszę ale zobaczymy. A wogóle to chodzi mi o coś gdzie są normalni ludzie, gdzie można się spokojnie napić piwka, gdzie leci fajna muzyka....

Gość płaszczyczek
2 czarne.

Gość ffgghghgf
2 bardzo fajna - tylko buty z zamszu są malo parktyczne - tzn. szybko się niszczą. Nie nadaja się na deszcz.

Gość Macfan26

Gość Macfan26
Buty z zamszu to zły pomysł, ponosisz miesiąc i przy naszej pogodzie będą do wyrzucenia. Co do CCC, to butki są śliczne, kupiłam ostatnio bordowe botki (Sarah Caren - skórzane). Jednak muszę je oddać do szewca i wymienic fleki na gumowe, bo podeszwa jest straszliwie śliska i już dwa razy przeżyłam bliskie spotkanie trzeciego stopnia z chodnikiem.