Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisiamika

jaki smak ma sperma?

Polecane posty

Gość monisiamika

nigdy nie robiłam tego do konca i jestem ciekawa....mam ochote to zrobic wiec juz to poznam ale wolałabym byc przygotowana na ten smak :)

Gość . .121212
jak musztarda po obiedzie

Gość fgdse
czasem nie czujesz smaku tylko ciepło w ustach .

Gość fgdse
dlaczego durne . Ktos moze chce wiedziec przed połkinieciem z czym ma do czynienia

Gość monisiamika
czemu durne? naprawde chciałabym wiedziec zanim spróbuje bo nie mam pojecia czego sie spodziewac. wiem jak to wyglada ale nie potrafie sobie wyobrazić smaku po prostu.

Gość fgdse
no przeciez mowie ci ze smakuje jak słony jogurt.

Gość yooo
czasami troche mdły ma smak

Gość monisiamika
dzięki za odpowiedzi przynajmniej wiem czego się spodziewac :)

Gość my sami..
sperma ma smak jogurtu bananowego z duzymi kawalkami owocow mango polanymi sosem kakaowym z rodzynkami i ananasami w puszce czasem tez zalezy jaki chlopak do tego dochoiodzi przenikliwy smac cytrusowych owocow nadziewanych biala aksamitna czekolada z krainy wielkich roslinnosci

Gość smak
jak smak, ale ta obleśna konsystencja - zaraz po wytrysku lepka, a potem coraz bardziej wodnista bleee

Gość mi_ja
noooo ale jak juz ktos tu wspomnial jak wlasciciel zle sie odzywia to moze byc niemila niespodzianka

Gość hot pants
i za chwile zamienia sie w cement !!!!

Gość SceneGirl
ja też jeszcze tego nie posmakowałam bo jeszcze nigdy nie doszliśmy do końca ,, też jestem tego ciekawa ;PP

Gość dismantled
ma smak czarnych oliwek więc jest pycha;) ... to troche żart ....ale jak kochasz faceta to sie nad tym nie zastanawiasz;)

Gość Proponuję
odrobić lekcję z edukacji seksualnej. Sperma zawiera żywe komórki rozrodcze - plemnik i nie służą do jedzenia ale do zapłodnienia. Aby doszło do zapłodnienia konieczna jest obecność żeńskiej komórki rozrodczej, a ta znajduje się w pochwie a nie w żołądku. Jasny więc staje się fakt, że przez połykanie spermy nie zajdziesz w ciążę. A jak tu nie śmiać się z kobiet, które połykają spermę i skarżą się jednocześnie na bezpłodność. Czyli, jeszcze raz - penis trafia do pochwy tak aby dać możliwość przedostania się spermy do żeńskiej komórki rozrodczej. Jeżeli sperma wyląduje w ustach kobiety - zostanie ZMARNOWANA!

Gość martads84
mdla jest i gorzka :( ale można się przyzwyczaić

Gość Adrian16
mi dziewczyna powiedziala ze mam slodka i czy duzo jem slodkiego

Adrian16, taki mi się wniosek nasunął SM, to jest ściśle powiązane ze sobą. Nikt mądry nie chce byś biorcą słodkiej spermy(wiedząc co słodycz powoduje) :classic_cool:

Gość onaonaona . <3
speeerma ... :D wczoraj zrobiłam mojemu chłopakowi lodzika z połykiem i sperma przez chwile była słona , a potem zrobiła się gorzka . :( aż troche bardzo gorzka . . . ale jeśli kochasz chłopaka to nie powinno to mieć znaczenia dla ciebie... po pewnym czasie się przyzwyczaisz . : ) Pozdro :*

Gość Dawid 88
Słuchajcie dziewczyny jezeli chcecie aby smak waszego partnera nie byl slony ani gorzki ani mdly powiedzcie mu zeby codziennie jadl po 2 szt ananasow z puszki. Ananas sprawi ze sperma jest slodka i bardzo przyjemna

"powiedzcie mu zeby codziennie jadl po 2 szt ananasow z puszki" ­ Tzn. dwa plasterki ananasa, czy 2 puszki dziennie? :classic_cool:

Gość gość
Bendzieta sie w piekle smarzyć ladacznice za to łykanie.

Gość gośćrrt
moja laska lubi sperme i robi sobie z niej maseczke

Gość gość
smacznego

Gość gość
Spermojady .....mordercy dzieci...

Gość nh rulez
jesli chcecie zadowolenia swojego pana,aby odczul wasze staranie,uleglosc,poswiecenie,MILOSC NO ! To pamietajcie ze sperma to mleczko...kefirek...potrafi byc ostro gorzki,kwasno goryczkowaty bardzo niedobry...to powoduja tez diety,pal jak ja ,kreska,bakanie, i inne to ciezko twoja miloosc bedzie miec... ale jogurciki ,sloodkosci,,zero nalogow ...upss tablet i net siada. kocham jak mi robia loda rekord to cala no okolo 5godz. kryska i spazmy skurcze orgazm ze mdlejesz wypier...cie w kosmos! nalogow,ananaski i inne slodkosci znaczaco poprawia smak i lasia szybko z polyczkiem sie przyzwyczai... pozdrawiam krk i cala polske i wszystkie kobiety ktore nauczylem ssac . mlode s*******jki i s*******je ahoooj ,,,,kochajcie sie robcie z poolykiem a jej minetki aby bylo wam przyjemnie z biegiem czasu kobieta nabiera niesamowitej wprawy ..moja ma czarny pas jara sietym ze mi okrutnie przyjemnie skucz,jeczy,piszczy..to mnie dodadkowo podnieca ..mmmm moze instruktarz dla mlodych s*******jek my doswiadczeni. . bez doswiadczen pokazowych ani wielokatow ale odwazni,zakochani,luzni,mili,dyskretni,lubiacy sex i dodatki do sexu...jak sie postaracie wlozycie wysilek swoja starannosc i bedziecie dostrzegac przyjemnosc zz podniecenia chlopaka to bedzie ogrom przyjemnosci,zadowolenia,podniecenia,szczescia ,radosci,i dalej rozwijajace sie milosne zaufanie. Pozdro lizaczki.

Gość gość
sperma smakuje jak ptasie mleczko