Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka_

...wybrałam suknię... jakie kwaity i fryzura? Doradźcie....

Polecane posty

witam;) doradźcie...proszę.... suknia --> http://www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=157 kolor - IVORY, czyli bardzo jasny ecru / kość słoniowa. Na zdjęciu kolor GOLD. kwiaty? - kocham róże czerowne i jasno różowe, ale czy pasują? włosy? - niefarbowane ciemny blond, do ramion, brak grzywki. Preferowałabym jakieś upięcie całkowite....jak sądzicie?

smerfetko po pierwsze - śliczna suknia - dobry wybór :) po drugie - myślę że bukiet ciemnoczerwonych różyczek przewiązanych np wstążką w kolorze sukni będzie pieknie pasował po trzecie - fryzurkę widziałabym w stylu hiszpańskim upięcie z różyczką we włosach

Gość Panna_gąbczasta
dziewczyny a co powiecie jesli chodzi o mnie?slub jest w sierpniu przyszlego roku-dokładnie to 01.I tak się zastanawiam kiedy powinnam zaczac rozglądac sie za suknia?Dodam, że chyba bede wypożyczac.Ile czasu przed?Dzięki z góry za odp.

powiem tak - rozglądać za suknią możesz się już zacząć - tzn jeśli chodzi o typ sukni w jakiej Ci dobrze i jakie Ci się podobają, jeśli będziesz miała już wybrany - to możesz wcześniej zapisać się i zaklepać suknię w wypożyczalni, zanim będzie za późno, a tak swoją drogą - nie wolisz zakupić? ja swoją kupiłam od dziewczyny - znalazłam ją na allegro i powiem szczerze że to chyba lepsze rozwiązanie, zwłaszcza gdy suknia jest droga - w moim przyapadku suknia kosztowała mnie 1600zł podczas gdy wypożyczenie wyniosłoby ok 1800zł - na jeden jedyny weekend i plus kaucja za wartosć całej sukni....więc przemyśl sprawę i przelicz co będzie się bardziej opłacało :) bo tak masz swoją suknię która możesz sprzedać choćby za 500zł, no i możesz zrobić plener w innym dniu czy w innym miesiącu nawet... i nie martwisz się czy jej nie uszkodzisz

dziekuje Ci Broneczko:) fryzurka baaaardzo ladna,jednak raczej bez rozy wolalabym :) a w sukni sie zakochalam...jest piekna, pasuje do mojej osoby :)

Gość Panna_gąbczasta
dzięki za odp.Faktycznie zastanowie sie nad tym.Nawet nie zdawałam sobie sprawy z tego ile to może kosztowac.Poszperam teraz cos na allegro.dzieki jeszcze raz

a przymierzałaś już ją? bo ja swoja znalazłam na necie i wiedzialam ze to bedzie ta, byla to pierwsza którą zmierzyłam i też nie miałam wątpliwości tak mnie olśniła :)

Panno gąbczasta - polecam się :) jak będziesz miała jakieś typy to daj znać - co dwie głowy to nie jedna... pozdraiwam

bardzo dlugo szukalam swojego typu. mniej wiecej wiedzialam jaka suknia pasuje do mnie, w jakich jest mi najlepiej...i przegladajac suknie, kazda miala cos, co mi nie odpowiadalo. A przy tej bylo inaczej - gdy ja zobaczylam (na internecie pierwszy raz), otworzylam buzie z zachwytu i powiedzialam tylko "to Ta" :) teraz musze tylko przejsc sie do salonu i ja zmierzyc :)

Gość smerfetka podnosi