Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fnm

nie mam się w co jutro ubrać

Polecane posty

Gość fnm

niemalże codziennie ten sam problem. ciuchów mam dużo, ale niemalże na okrągło chodzę w kilku ulubionych i w moim mniemaniu najlepiej w nich wyglądam. właśnie przejrzałam w co się mam jutro ubrać do pracy i w tym mi brzuch wystaje, w tym mam płaski tyłek, to nagle jakieś takie szerokie ramiona mi sie robią, to się nie nadaje do pracy. kurna, całe szafy ubrań a ja nie mam co założyć!

Gość bez wahania
Nago idź.

Gość allbeno
ahh te Wasze kobiece problemy :P

Jak ja czasem mam gorszy dzień i staje przed szafą i zaczynam tak marudzić, to mój mąż mówi tak: Kochanie, to wybierz prosze jakis łach, w którym ewentualnie mogłabyś dzisiaj pójśc do pracy a po południu pójdziemy na zakupy, tak? Do popołudnia mi przechodzi, i jest po problemie:P

Gość Z Każdym Dniem...
wiesz, ze ja tez nie mam sie w co jutro ubrac??

fnm doskonale cię rozumiem- sama mam taki odwieczny problem a czasu by wybrać się wreszcie na zakupy po coś nowego brak... więc cóż, czyżby pozostawało chodzić w tych \"ulubionych\" aż do zdarcia? masakra:D 🖐️

fnm niemalże codziennie ten sam problem. ciuchów mam dużo, ale niemalże na okrągło chodzę w kilku ulubionych i w moim mniemaniu najlepiej w nich wyglądam. właśnie przejrzałam w co się mam jutro ubrać do pracy i w tym mi brzuch wystaje, w tym mam płaski tyłek, to nagle jakieś takie szerokie ramiona mi sie robią, to się nie nadaje do pracy. kurna, całe szafy ubrań a ja nie mam co założyć! Po co kupujesz ubrania nienadające się do chodzenia?

Gość fnm
kurde, myślałam, że tylko ja mam taki durny problem:D nie wiem od czego to zależy, ale czasami mam taki dzień, że we wszystkim wyglądam super, ale takie dni są nie codziennie:( zazwyczaj marudzę wieczorem, rano już mi to nie pasuje, coś już jest źle, czuję dyskomfort w pracy bo muszę wciągać cały czas brzuch albo coś tam poprawiać. wkurza mnie to niemiłosiernie!

Gość fnm
pomawiacz, bo w sklepie wyglądam w tym dobrze. jak ide na zakupy to się nastawiam, żeby kupić coś fajnego, a potem w domu albo mi się podoba albo mi się podoba nie na mnie. rzeczywiście prawdziwy z ciebie facet, szkoda, że nie macie takich dylematów

Gość ja mam taki problem
jak wy czy to znaczy ze jestem pedałem?:(

no niekoniecznie, chyba że bardziej od kobiet podobają ci się faceci, problem z szafą niekoniecznie musi swiadczyc o twoim homoseksualizmie, moze np o braku zdecydowania/pieniedzy na nowe ciuchy/braku kreatywnosci:)

Gość fnm
ja to sobie tłumaczę może nie wysublimowanym smakiem i gustem tylko, kurde wyleciało mi to słowo, ono jest na e i to nie jest elegancja, nie etykieta, no zapomniałam. lubię jak facet ładnie jest ubrany a nie jak obwieś. jak widać, że dopasował do siebie poszczególne elementy stroju to wiadomo, że ma szacunek do osób, z którymi będzie przebywał, pracy i do samego siebie. ale się wymądrzyłam:D ale nadal nie mam sie w co ubrać!

Gość nie no nie podobają mi
się faceci Staram sie dobrze wyglądac zeby się podobać tylko nieraz słysze komentarze np. stroisz sie jak baba

a słowa na "e" też nie moge sobie przypomnieć, chociaż wydaje mi się że mam na końcu języka... i mnie męczy teraz:P

nienia [zgłoś do usunięcia] Od razu widać, że facet przemówił Ja mam masę ubrań, ale nie kupuję byle czego, starannie wybieram ubrania i wszystkie lubię. Wybieram tylko dobre gatunkowo, modne i takie które będę mógł łączyć z innymi i o różnych porach roku. W ten sposób nie chodzę ciągle tak samo ubrany. I nie okreslaj, że facet się odezwał, bo niektórzy faceci potrafią się lepiej ubrać od was i mają lepszy gust.

Gość fnm
dzioucha mnie też męczy! jestem pewna, że ono jest na e

fnm [zgłoś do usunięcia] pomawiacz, bo w sklepie wyglądam w tym dobrze. jak ide na zakupy to się nastawiam, żeby kupić coś fajnego, a potem w domu albo mi się podoba albo mi się podoba nie na mnie. rzeczywiście prawdziwy z ciebie facet, szkoda, że nie macie takich dylematów Chodź na zakupy z facetem, to Cię obejży i Ci powie jak w tym wyglądasz. Tylko chodź z takim co ma gust.

fnm [zgłoś do usunięcia] ja to sobie tłumaczę może nie wysublimowanym smakiem i gustem tylko, kurde wyleciało mi to słowo, ono jest na e i to nie jest elegancja, nie etykieta, no zapomniałam. lubię jak facet ładnie jest ubrany a nie jak obwieś. jak widać, że dopasował do siebie poszczególne elementy stroju to wiadomo, że ma szacunek do osób, z którymi będzie przebywał, pracy i do samego siebie. ale się wymądrzyłam ale nadal nie mam sie w co ubrać! Pewnie Elegancji i wdzięk - to jest to co ja mam :D

Gość szykujecie łaszki wieczorem
zeby rano nie latac w poszukiwaniach?

Gość fnm
estetycznie!!!!! właśnie!!! uratowana moja noc, która już zapowiadała się na bezsenną:D

tak ,zawsze wieczorem przed zasnieciem staram sie wymyslic w co by sie tu ubrac jutro, wymyslam, a rano dochodze do wniosku ze to beznadziejne polaczenie i ide w czyms innym:D

Gość fnm
ja wiem najlepiej - buźka dzioucha, no właśnie. jakby przez no zmienial mi się gust albo porporcje ciała. chodzę na 7.30 do pracy i męczy mnie już to bardzo bo latam w panice po mieszkaniu i szukam czegoś co pasuje do siebie a potem patrze czy pasuje do mnie, echhh, szkoda słów. i mam tak jak ty, że wieczorem sobie wymyślam co rano założe a rano okazuje się to beznadzieje i w głowe zachodzę jak mogłam taki pokręcony zestaw wymyślec:)