Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orleanskaxxx

jutro moj wielki dzien

Polecane posty

Gość orleanskaxxx
ma jaja, o to sie nie martwie, a czy bedzie lipa przekonam sie za niecale 24 godziny

Gość mi_ja
ruda_na _wysokich_obcasach chyba nic tu po nas ta orleanskaxxx dziewica jest zbyt naiwna i wyraznie chce w to wierzyc za pare lat wpisze tu topik " przepraszam ze bylam tak glupia i naiwna "...

Gość mi_ja
powiedz o ktorej dokladnie bede trzymala kciuki hehehehe :D sorry juz mnie brzuch od smiechu boli

Gość orleanskaxxx
a moze i mial cos na boku, nie wazne, moze mnie zostawi, ale bedzie moj

Gość mi_ja
czekaj czekaj bo juz sie gubisz w zeznaniach jak cie zostawi to jaki on twoj bedzie ????? :/ i jak sie godzisz na rogi to nie dosc ze jestes dziewica to jeszcze w dodatku SKRETYNIAŁA !!!

Gość orleanskaxxx
a tak po za tym wiele dziewczyn chcialoby byc na moim miejscu, dobranoc doswiadczone, madre i nie naiwne kobiety.

Gość mi_ja
bede sie za ciebie modlila -albo nie ty to pewnie lepiej robisz ja bym mogla cos innego ci zrobic zebys nie szla tam jutro taka zielona :P

Gość orleanskaxxx
chodzi mi o to ze jutro bedzie moj, chocby tylko raz, sama jestes skretyniala, glupia piczo

Gość orleanskaxxx
jestes lezba hahahahahahahahahahahahhahahaha

Gość mi_ja
nie jestem bi :D i szukam niedoswiadczonej do trojkąta bylabys boska z tą swoją naiwnoscią powiedz golisz cipke czy masz klaki do kolan? ja lubie lyse a moj facet duze bobry

Gość orleanskaxxx
gole oczywiscie, a trojkaty mnie nie bawia, moze kiedys sprubuje, kto wie

Gość mi_ja
za kolejne 4lata heheheheheheheehehe to ci znow zarosnie dziura wiesz ze nieuzywane oragany obumieraja ehehehehe spadaj spac mala nie masz jutro zednej klasowki ? i niestresuj sie tym pierwszym razem to zadna filozofia no i nie chwal sie tym bo to swiadczy o tym ze jestes dzieciak i nie powinnas nawet siedziec o tej godzinie przy kompie a co dopiero sie sexic

Gość orleanskaxxx
glupia jestes, tyle powiem.

Gość orleanskaxxx
bosko bylo, tamtej nocy nigdy nie zapomne..... m---ja mozesz mi naskoczyc

Gość Dawid g-ce
widac ze jestes normalan dziewczyna, cotaskie zdziwienie ze ma 20 lat i jest dziewica ? gratuluje widac ze nalezysz do tych porzadnych , a nie do tego plepsu co taje dupy kazdemu od 12 roku zycuia za drinka pozdrawiam

Gość Dawid g-ce
PleBsu

Gość ojciec grrrr
a co wy sie dziwicie ze 20 lat i dziewica? bardzo pochwalam taka wstrzemezliwosc..widac ,ze ma dzieczyna glowe na karku! bo to nie problem dac d... w wieku 16 lat w jakiejs bramie po pijaku i sie tym chwalic durnym kolezaneczkom..czasami watro poczekac i przezyc ten pierwszy raz tak zeby sie go wspominalo jako cos najpiekniejszego w zyciu... powodzenia kolezanko w zwiazku.