Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężczyzna szukający rady

Mam wrażenie, że wydłużyły mi się włoski tworzące brwi

Polecane posty

Od czego to się dzieje, bo mam takie wrażenie jakby zrobiły mi się dłuższe. Zwłaszcza rano wyglądają one nieestetycznie, jak rozczapierzone krzaki. Mam nadzieję, że niedługo nie będę ich miał jak stary dziadek takich długich, bo chyba będę musiał je przycinać na krótko. Czy przycinanie to złe rozwiązanie? Nie zaczną rosnąc dłuższe?

Gość nie przycinaj
bo zacznal rosnac dluzsze. Dobrze radze, wiem z doswiadczenia ;/

Gość nie przycinaj
spadaj, to jest problem akurat

Czyli co? A Ty się Złoty nie wymądrzaj bo Ty akurat czegoś takiego nie masz i problem Cię nie dotyczy

mój mąz też tak ma . przycinam mu strajac sie uzyskać dobre efekt. to samo w uszach , nosku - taka uroda poprostu A tak na marginesie to nawet jakby mu oczy zasłaniały to i tak byłby dla mnie supermenn...... pozdrawiam

Gość kupicha
to się z wiekiem robi, normalny objaw starzenia,niestety. Tak jak powiększanie małżowin usznych np. :) włoski reguluj, przycinaj, i nie wierz w to że przez to będa rosły dłuższe. I te z nosa oraz z uszu też przycinaj Włosy to nie angielski trawnik :D

Tylko, że ja nie mam jeszcze trzydziestu lat. A jakbym strzygł to maszynką do włosów na kilka mm?

Gość kupicha
organizm ludzki starzeje się od ok 19 roku życia.. niesteety, proszę państwa Lepiej przycinać nożyczkami, albo oddać się w ręce kosmetyczce Regulacja brwi kosztuje ok 10-15 zł. Chyba możesz tyle dla siebie zrobić?

Nie chodzę do kosmetyczki, do fryzjera też nie chodzę (wiem, że oni brwi mogą przycinać), bo strzygę się maszynką w domu. A maszynką dałoby się te brwi skrócić na kilka mm?

Gość kupicha
ta - prawdziwy mężczyzna powienien być zarośnięty, pomięty, śmierdzieć piwem, moczem i petami

Gość a jak facet sie myje
to tez jest gejem?

Gość to objaw starzenia sie

Gość ogol na lyso
do skory :D

Gość takkiii jeeddennn faccceeet
Ja to robię regularnie maszynką go włosów na kilka mm i wygląda to dobrze

Gość Fryzjer Amator
Przycinanie brwi u facetów to normalna sprawa. Często są sprzedawane małe trymery do przycinania włosków w nosie, w uszach i właśnie brwi. Niektóre dobre maszynki do włosów np. Philipsa mają specjalnie dodatkowe nasadki do strzyżenia brwi. Mnóstwo klientów fryzjerów prosi również o przycięcie brwi nożyczkami. Mało który facet ma naturalnie w miarę krótkie brwi, które nie są krzaczaste, no może poza nastolatkami