Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weroniczkaaaaaaaaa

pytanie do znającyhc się na komputerach

Polecane posty

Gość weroniczkaaaaaaaaa

Miałam wczoraj w pracy robiony komputer od podstaw i teraz co chwila wyskakuje mi że próbuje się zainstalowac Adobe Flash Player, leci do 100% i od nowa to samo :o do tego co chiwla wyskakuje mi jakiś błąd na straonei i blokuje otwarcie strony :o jak temu zaradzić? Informatyka zamorduje jak go dorwę ale chwilowo nie mam jak bo pracuje na 1/2 etatu... POMOCY!

Gość nie mozesz tego anulowac

Gość nie mozesz tego anulowac
albo moze usun w cholere tego adoba i zainstaluj od nowa. wchodzisz w programy, klikasz usun i po problemie

Gość weroniczkaaaaaaaaa
Czyli jeśli usunę wogóle całego Adobe to to cholerstwo też szlag trafi? Bo nie znam się na tym za bradzo...

Gość weroniczkaaaaaaaaa
Bo anulowac się nic nie da, tam jest tylko ok i albo klikne na to ok i się ropakuje albo nic nie zrobię na kompie :o

Gość ljhgfgfff
tak to usun to i potem znajdź w necie i zainstaluj od nowa

Gość Stinkk
start -> uruchom -> panel sterowania -> dodaj usuń programy usunąć instalator adobe flash player zmienić przeglądarkę na np operę i wyłączyć flash'a

Gość weroniczkaaaaaaaaa
Włąsnie ze ja kurwa nigdzie nie mam tego pieprzonego programu zainstalowanego :o ja mam tylko zainstalowany Adobe Reader a tego Adobe Flash Playera nie mam :o juz nie wiem co zrobić w takim razie :(

Gość weroniczkaaaaaaaaa
Podnoszę. Usunęłam całego Adobe Readera a to cholerstwo ciągle się pokazuje :o już nie wiem co robić, nigdzie nie ma tego w programach, na dyskach. Pomóżcie mi proszę