Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sarah Jessica Parker

oderdobe jesteś moze?

Polecane posty

brat_niedzwiedz Zasugeroalem sie bardziej Twoja wypowiedzia.Goretszych kobiet niz we Wroclawiu naprawde ciezko znalezc...

oderobe nie wspomniałem nic na temat temperatury kobiet...:Phehehe ale skoro tak mowisz to nie bede sie spierał bo nie mam porównania:D wiem tylko ze dzesi to fajna babka (wizualnie) z tym ze za duzo chodzi po parkach:P

brat_niedzwiedz Pisałes cos o tym ze w miescie w ktory mieszka Sarah sa same piekne kobiety..No to sie zasugerowalem..A skoro wizualnie jest "gorąca" to tylko wierzyc na słowo...Trochę się dziewczyna pogubiła;) ale to normalne dla kobiet;)))

normalne dla kobiet jest tez to, ze im bardziej facet jest na "nie" tym bardziej im sie podoba :D

komiczne No tak ale nie do końca tak jest w przypadku Sary..Poczatkowo chlopaczyna o nia zabiegal i swiata poza nia nie widzial...;) Jej bylo za dobrze;) no bo w koncu moze miec kazdego...Jednak po czasie sie okazalo ze facet byl inny niz wszyscy i tu sie pojawilo swiatelko..w tunelu;)

brat_niedzwiedz To może wyleczysz ja z miłosnych problemów kolego;)Fajna dziewczyna musi z niej być;)

brat_niedzwiedz No i to jest Jego wielka zaleta!!!W sumie coś o tym wiem...Dziwne sa te kobiety;)))

oderdobe - kazdy woli ;) ale jak sie starasz zeby zlapac to jest najfajniejsze. bo jak zlapiesz i jest twoja i grzeczna to zaczyna sie nudzic, nie? ;)

_Kwiatek EE kobiety tak moga myslec, ale My chyba nie;) Mamy problem z glowy, kobiete u boku i swiety spokoj;)

oderdobe - zgadza sie ;) ale - nigdy nie trać czujności bracie a twoje bedzie na wierzchu :D ;)

ale mnie obgadaliscie:P ...i co znów dzis to samo:O daje mu jeszcze 2 tyg. :P powiem wam lepiej, wrócił mój bardzo dobry kolega, 4 miesiace nie było go tutaj i sytaucja podobna jak z tamtym, co go dla kolegi zostwailam. Teraz boje sie, ze jak tego oleje to bedzie sytuacja taka sama jak z tym poprzednim:O wiem, że to głupio wszystko wyglada ale ja mam jakies pogmatwane zycie i tak sie koncza przyjaznie damsko - meskie :O